Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelų sargų dieną policininkai švęs kartu su marijampoliečiais

Šiemet respublikinė policijos ir visuomenės šventė atkeliauja į Suvalkijos sostinę – Marijampolę. Tęsiant tradiciją policijos ir visuomenės šventės kiekvienais metais vyksta vis kitame Lietuvos mieste. Jau šį šeštadienį, rugsėjo 29 d., nuo 12 val. pareigūnai kviečia gyventojus rinktis centrinėje aikštėje ir kartu su angelais sargais paminėti profesinę policijos dieną.
Angelų Sargų dienos minėjimas
Angelų Sargų dienos minėjimas / Policijos departamento nuotr.

11.00 val. Šv. Vincento Pauliečio bažnyčioje bus aukojamos Šv. Mišios už marijampoliečius ir policijos darbuotojus Pasibaigus Šv. Mišioms 11.40 val. – iškilminga policijos pareigūnų rikiuotė ir eisena nuo Šv. Vincento Pauliečio bažnyčios iki Basanavičiaus aikštės, kur lygiai 12 val. prasidės tris valandas truksiantis įspūdingas reginys.

Gyventojų laukia naujas sostinės Raitojo policijos būrio su tarnybiniais žirgais pasirodymas, kvapą gniaužianti Antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ operacija, policijos kinologų programa su nusikaltėlių sulaikymo operacijomis, Mobiliosios kuopos pasirodymas.

Šventės metu bus galima iš arti apžiūrėti policijos naudojamą techniką, apsilankyti policijos prevenciniame autobuse, masiniuose renginiuose naudojamoje policijos vadavietėje, susipažinti su užsienio šalių policijos tarnybiniais automobiliais ir uniformomis. Vaikus linksmins policijos bičiulis Amsis, jų laukia saldūs siurprizai iš dangaus.

Šventės metu žiūrovus linksmins Vidaus reikalų ministerijos reprezentacinis pučiamųjų orkestras ir grupė „Patruliai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius