-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apgauti žmonės pasiuntė kačiuką į kosmosą, kad atkreiptų Vladimiro Putino dėmesį

Neįprastą būdą pritraukti dėmesį ir pajudinti iš mirties taško savo problemas per Rusijos prezidento Vladimiro Putino gimtadienį sugalvojo Rusijos miestelio Viazemki gyventojai.
Į kosmosą pasiųstas kačiukas
Į kosmosą pasiųstas kačiukas / Nuotr. iš „YouTube“

Vladimiro srities gyventojai nusiuntė i kosmosą oro balioną su gyvu kačiuku, vardu Lapka. Ant kačiuko kaklo buvo pririštas lapas su užrašu: „Gerbiamas V. Putinai, prašau, padėkite užbaigti mano namo statybą. Apgauti dalininkai“. Šie žmonės skundžiasi, kad jiems labai ilgai nepavyksta gauti gyvenamojo ploto, nors sumokėjo pinigus už namus, kurie dar nėra pastatyti.

Oro balionas su kačiuku pakilo net į 36 kilometrų aukštį. Gyvūnas visą laiką sėdėjo specialiai sukonstruotoje kameroje, kuri ir buvo pririšta prie helio dujų baliono. Visą veiksmą filmavo kameros.

Baliono skrydį fiksavo speciali aparatūra, tad po nusileidimo dalininkai nesunkiai rado nukritusią kamerą. Kačiukas liko gyvas, o šios daugiau kaip tris valandas trukusios avantiūros iniciatoriai gavo ko norėjo – Rusijos žiniasklaida išsamiai aprašė šią akciją. Tačiau dauguma visgi pasipiktino apgautų dalininkų elgesiu, nes kačiukas tik per stebuklą išgyveno. 

Daugiau apie tai skaitykite portalo 15min.lt rusiškoje versijoje, kur taip pat galite pamatyti nufilmuotą kačiuko skrydį į kosmosą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius