-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apie ateivius pajuokavusiam laikraščiui gresia teismas

Apie ateivių nusileidimą viename Jordanijos mieste balandžio 1–osios proga pajuokavusiam laikraščiui gresia nemalonumai. Šio miestelio meras, patikėjęs melaginga laikraščio žinia ir susirūpinęs saugumu vos neevakavęs visų miestelio gyventojų, taip iniršo paaiškėjus, kad buvo apgautas, jog nusprendė laikrašį paduoti į teismą.
Ateiviai gali gyventi Žemėje.
Ateiviai gali gyventi Žemėje. / Photos.com nuotr.
Temos: 2 Jordanija Ateivis

Kaip pranešė BBC, laikraščio „Al–Ghad“ pirmajame puslapyje Melagių dieną parašytame straipsnyje tvirtinta, esą skraidančios lėkštės, kurias valdė 3 metrų būtybės, nusileido Jordanijos rytuose, dykumoje įsikūrusiame mieste Jafr.

Šio miestelio meras Mohammedas Mleihanas tvirtina, kad tėvus taip išgąsdino laikraščio naujiena, kad jie  tądien net neišleido savo vaikų į mokyklą. „Moksleiviai nėjo į mokyklą, jų tėvai buvo išgąsdinti ir aš beveik evakavau visus 13 tūkst. miestelio gyventojų“, – sakė M.Mleihanas naujienų agentūrai „Associated Press“. – „Žmonės bijojo, kad ateiviai gali juos pulti“.

Meras taip pat teigė netrukus susiekęs su saugumo tarnybomis, kurios nuodugniai „iššlavė“ teritoriją, ieškodamos ateivių, tačiau jų nerado.

Vyriausiasis laikraščio redaktorius Moussa Barhoumehas savo ruožtu pareiškė, kad laikraščio darbuotojai tiesiog turi gerą humoro jausmą ir taip norėjo pajuokauti baladžio 1–osios proga. Vis tik  jis taip pat atsiprašė už visus sudarytus nepatogumus. „Mes norėjome pralinksminti, o ne išgąsdinti žmones“, – sakė jis.

M.Barhoumehas neatsakė, kodėl viso juoko centre atsidūrė būtent Jafr miestas. Tačiau, kaip rašo BBC, ši vietovė žinoma dėl netoliese esančios karinės bazės, kurioje kartais šalies kariai treniruojasi  kartu su Jungtinių Valstijų kariais.

Žmogaus teisių organizacijos tikina, kad šiose bazėse kadais buvo įkalinti įtariami „al–Qaedos“ teroristai, kurių kai kurie čia buvo perkelti iš Guantanamo kalėjimo. Jordanija šiuos kaltinimus neigė.

Teigiama, kad arabų pasaulyje egiptiečiai žinomi kaip gebantys pasijuokti iš visko. Tuo tarpu jordaniečiai – daug rimtesni.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius