-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apklausa: Rusijos vyrai pirmenybę teikia blondinėms

38 proc. Rusijos gyventojų pareiškė, kad priešingos lyties atstovo plaukų spalva neturi įtakos jaučiant jam simpatiją.
Blondinė
Blondinė / Photos.com nuotr.
Temos: 1 Rusija

Tačiau, kaip rodo Rusijos viešosios nuomonės tyrimo centro (RVNTC) apklausa, daugiau kaip ketvirtadaliui piliečių patinka tamsiaplaukiai ar tamsiaplaukės (26 proc.). Šviesiaplaukiams ar šviesiaplaukėms pirmenybę teikia 16 proc. Rusijos gyventojų.

Apklausa buvo surengta Pasaulinės šviesiaplaukių dienos, kuri UNESCO 2006 metais priimtu sprendimu minima gegužės 31-ąją, išvakarėse.

Dar 15 proc. praneša, kad jaučia simpatiją kaštonplaukiams ar kaštonplaukėms. Kur kas rečiau Rusijos gyventojai pirmenybę teikia rusvaplaukiams (3 proc.), plikiems ar plikai skustiems (1 proc.) žmonėms.

Tiek vyrai, tiek ir moterys dažniau pareiškia, kad plaukų spalva neturi įtakos simpatijai priešingos lyties atstovams (po 38 proc.).

Tačiau moterys yra labiau linkusios pranešti, kad joms patinka tamsiaplaukiai (31 proc. palyginti su 20 proc.), o vyrai priešingai, du kartus dažniau pareiškia, kad jiems patrauklios blondinės (23 proc. palyginti su 11 proc.).

Kaštonplaukiai patinka ir vyrams, ir moterims vienodai (atitinkamai 14 proc. ir 15 proc.). Rusvų plaukų žmonės dažniau patrinka vyrams (5 proc.) nei moterims (1 proc.). Rečiausiai Rusijos gyventojai jaučia simpatijas plikiems ar plikai skustiems žmonėms (1 proc.).

Simpatiją tamsiaplaukėms dažniau jaučia tie, kurie tiki meile iš pirmo žvilgsnio, nei tie, kuriems neatrodo, kad ji yra (23 proc. palyginti su 23 proc.), o šviesiaplaukiai vyrai ar moterys vienodai patinka ir vieniems, ir kitiems (po 17 proc.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius