Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Argentinoje pasiektas naujas picų kepimo rekordas

Savaitgalį Argentinos sostinėje buvo pagerintas picų kepimo rekordas. Per 12 valandų buvo iškepta daugiau kaip 11 tūkst. picų ir pagerintas iki šiol buvęs rekordas, pasiektas Italijos picų kepėjų.
Argentinoje per 12 valandų buvo iškepta daugiau kaip 11 tūkst. picų ir pagerintas iki šiol buvęs rekordas
Argentinoje per 12 valandų buvo iškepta daugiau kaip 11 tūkst. picų ir pagerintas iki šiol buvęs rekordas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

12 val. Argentinos sostinėje kepėjai stengėsi pagaminti ne kuo skanesnę picą, bet kuo jų daugiau. Šiam rekordui pasiekti reikia organizuoto pasiruošimo – vieni žmonės gamina tešlą, kiti ruošia ingredientus, dar kiti kepa ir deda į dežutes.

„Italijoje pasiektas rekordas – 10 tūkst. 65 picos. Šiandien bandysime iškepti 11 tūkst. per 12 valandų. 8 val. ryto iškepėme pirmą picą, bet ruoštis pradėjome vakar“, – sakė Argentinos picų kepėjų federacijos prezidentas Manuelis Cargo.

Ruoštis tikrai reikėjo, nes norint iškepti daugiau kaip 11 tūkst. picų, reikia didelio kiekio ingredientų. Pasiekti rekordui buvo sunaudota daugiau kaip 3 tūkst. kilogramų miltų, 3 tūkst. kilogramų mocarelos ir daugiau kaip 3 tūkst. litrų pomidorų padažo.

Be picų rekordo, čia taip pat buvo pasiektas empanadų kepimo rekordas – per 8 val. iškepta 11,5 tūkst.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Argentinoje per 12 valandų buvo iškepta daugiau kaip 11 tūkst. picų ir pagerintas iki šiol buvęs rekordas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Argentinoje per 12 valandų buvo iškepta daugiau kaip 11 tūkst. picų ir pagerintas iki šiol buvęs rekordas

Rekordus pavyko pagerinti picų ir empanadų kepimo srityse. Visi pagaminti patiekalai buvo parduoti, o surinktus pinigus picų kepėjai žada atiduoti pasirinktai labdaros organizacijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius