Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aštuonmetis belgas baigė vidurinę mokyklą

Tarp šiemet vidurinę mokyklą Belgijoje baigusių absolventų yra ir Laurentas Simonsas, kuriam vos aštuoneri metai. Jis 10 metų jaunesnis, nei kiti drauge vidurinę mokyklą baigę absolventai.
Laurentas Simonsas
Laurentas Simonsas / Kadras iš vaizdo įrašo
Temos: 1 Belgija

Mažojo vunderkindo mama Lidija – olandė, tėtis Aleksandras – belgas. Žaislai jo nedomina, dūkti su bendraamžiais – taip pat.

Tėvai sako, kad Laurento intelekto koeficientas – 145, kai asmenys, kurių intelekto koeficientas 130, laikomi talentingais.

„Labai didžiuojuosi. Laimingas, kad baigiau mokyklą, per artimiausius 2 mėnesius galvosiu, kur eiti toliau“, – sakė L.Simonsas.

Kad įsisavintų vidurinės mokyklos kursą, berniukui užteko mažiau nei 2 metų, o ne 6, kaip Belgijoje įprasta po 4 metų pradinėje mokykloje. Jam labiausiai patinka matematika, nes yra neaprėpiama, svajojo tapti astronautu ir chirurgu, bet dabar susidomėjo kompiuteriais.

„Noriu būti inžinieriumi“, – teigia berniukas, bet mama primena, kad prieš tai reikia baigti universitetą, kuriame Laurentas tikisi pradėti studijuoti rudenį po 2 mėnesių atostogų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius