Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlantai Vilniaus Trakų gatvėje virto Supermenais

Dvi bene garsiausios Vilniaus senamiesčio kolonos – sostinės Trakų gatvėje esantys atlantai, laikantys balkoną virš įėjimo į Vilniaus Gedimino technikos universitetą, ketvirtadienio rytą stebino vilniečius ir miesto svečius neįprasta apranga. Stiprieji titanai pasipuošė mėlynais marškinėliais su „S“ raide priekyje ir raudonomis skraistėmis.
Kolonos
Kolonos / T.Vaškevičiaus nuotr.

Nors nežinoma, kas nutarė taip papokštauti, komiksų ir fantastinių filmų mėgėjai kaip mat atpažino legendinio didvyrio Supermeno simboliką, juolab jau rytoj Lietuvos kino teatruose įvyks laukta naujojo filmo apie šį superherojų „Žmogus iš plieno“ (angl. „Man Of Steel“) premjera.

Graikų mitologijoje Atlantas – titanas, laikantis pečiais parėmęs dangaus skliautą. Išskirtine jėga pasižymi ir puikiai visame pasaulyje pažįstamas Supermenas, kuriam naujojoje juostoje teks gelbėti Žemę nuo jo gentainių – ateivių iš Kriptono planetos. Galbūt būtent dėl to nuotaikingai akcijai, sukėlusiai daugybę praeivių šypsenų, buvo pasirinkti vilniečių puikiai pažįstami atlantai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius