Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aukcione bus parduodama suknelė, padėjusi pavergti Didžiosios Britanijos princo Williamo širdį

Kitą mėnesį aukcione bus įspūdinga permatoma parduodama suknelė, kurią Kate Middleton vilkėjo universitete vykusiame mados renginyje 2002-ųjų pradžioje.
Kate Middleton su sužadėtiniu princu Williamu
Kate Middleton su sužadėtiniu princu Williamu / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tame renginyje Kate juodos spalvos liemenėle ir kelnaitėmis po permatoma nerta suknele atkreipė Didžiosios Britanijos princo Williamo, su kuriuo tuo metu dar buvo tik draugai, dėmesį.

Princas per labdaringą mados renginį Šv.Andriejaus universitete sėdėjo pirmoje eilėje. Šio renginio metu Kate pasirodė ant podiumo, demonstruodama visiškai permatomą nertą suknelę.

Britų žiniasklaida tvirtina, kad būtent tuomet Williamas, kuris yra antrasis eilėje į sostą, rimtai susižavėjo Kate ir jų draugystė pamažu peraugo į rimtesnius santykius. Kaip sakė biografė Katie Nicholl, po madų pristatymo princas vienam savo draugų pareiškęs: „Kate – karšta.“

Netrukus po renginio pora pradėjo susitikinėti.

„Jei tiesa tai, kad, kaip tvirtinama, mano modelis prisidėjo prie to, kad princo dėmesys Kate nuo platoniško peraugo į romantišką, tuomet man labai malonu dėl savo vaidmens, nors ir nedidelio“, – sakė suknelės dizainerė Charlotte Todd.

„Kai nėriau šį daiktą, nė mintis nebuvo atėjusi į galvą, kad vieną dieną ši suknelė taps tokia svarbi“, – pridūrė dizainerė, kurios žodžiai cituojami aukciono tinklalapyje.

Pasak Ch.Todd, suknelė, už kurią aukcione tikimasi gauti iki 10 tūkst. svarų (41 tūkst. litų), buvo sukurta kaip sijonas. Kai demonstruoti jį buvo pasirinkta Kate Middleton, nuspręsta, kad sijoną pristatyti publikai geriau kaip suknelę.

„Visiškas atsitiktinumas, kad iš visų tų merginų būtent Kate ją vilkėjo kelias sekundes, – sakė Ch.Todd laikraščiui „The Mail on Sunday“. – Net nelaikau to daikto suknele, tikra tiesa. Man tai tiesiog gabalas audinio.“

Kovo 17 dieną Londone esančioje „La Galleria“ vyksiančiame aukcione, kurį organizuoja „Kerry Taylor Auctions“, taip pat bus parduodamos dvi suknelės, kurias devintajame dešimtmetyje vilkėjo velionė Williamo motina princesė Diana per oficialius vizitus Prancūzijoje ir Japonijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius