Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Australijoje kengūra šokinėjo po išsigandusios šeimos lovas

Australijoje kengūra pro langą įšoko į imigranto iš Šveicarijos šeimos miegamąjį ir šokinėjo ant išsigandusių žmonių, besigūžiančių po antklodėmis, pirmadienį pranešė šalies žiniasklaida.
Kengūros
Kengūros / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Kengūra Australija

„Iš pradžių pusiau miegodamas pamaniau: tai lunatikas nindzė lenda pro langą“, – naujienų agentūrai AAP pasakojo Beatas Ettlinas.

Artima šeimos pažintis su šokuojančiu sterbliniu prasidėjo sekmadienį paryčiais, kai B.Ettliną ir jo artimuosius pažadino šuns lojimas sode.

Tada kengūra įsiveržė pro 3 m aukštyje esantį langą į šeimininko miegamąjį ir užšoko ant lovos, kurioje gulėjo B.Ettlinas, jo partnerė Verity Beman ir jųdviejų devynerių metų duktė Beatrix.

Šeima susigūžė po antlodėmis, o gyvūnas ant jų šokinėjo. Paskui jis iškeliavo pro duris ir B.Ettlinas išgirdo, kai jo 10-metis sūnus Leightonas šaukia: „Mano kambaryje – kengūra.“ Jis nubėgo pas sūnų, sugriebė 2 m ūgio kengūrą, nutempė į prieškambarį ir išvilko pro paradines duris.

Šis iš Šveicarijos Štanso miesto kilęs virėjas liko su sudraskytomis kelnaitėmis ir įbrėžimais ant kojos ir užpakalio.

E.Ettlinas tvirtino kad jam pasisekė, o gyvenimo draugė jį pavadino didvyriu ir sakė nepažįstanti daug vyrų, kurie galėtų susiremti su kengūra.

Kengūra galiausiai nušokavo į netoliese esantį draustinį, o šeima apie šį įsibrovimą pranešė policijai ir gamtos apsaugos administracijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius