Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bandydamas ištraukti telefoną amerikietis įstrigo vandentiekio šulinyje, jo pėdomis pasekė žurnalistė

JAV Kalifornijos valstijos Cereso miesto policijos pareigūnai nustėro, kai atvykę į iškvietimą rado vandentiekio šulinyje įstrigusį jaunuolį. Daugiau nei pusvalandį tokioje pozoje praleidęs vaikinas aiškino bandęs ištraukti savo mobilųjį telefoną. Internete ši istorija sulaukė dar didesnio dėmesio, kai vaikino pėdomis sugalvojo pasekti viena žurnalistė.
Bandydamas ištraukti telefoną vaikinas įstrigo nutekamojo vandens šulinyje.
Bandydamas ištraukti telefoną vaikinas įstrigo nutekamojo vandens šulinyje. / Kadras iš „YouTube“

21 metų Jaredas Medeiros aiškino, kad naktį gatvėje buvo užpultas keturių jaunų vyrų. Užpuolikai jį smarkiai sumušė ir paspruko, tad vaikinas suskubo ieškoti savo mobiliojo telefono, kad iškviestų pagalbą, praneša Dailytelegraph.com.au.

Tačiau jį sumušę vyrai telefoną įmetė į nutekamojo vandens šulinį. Tad J.Medeiros nuėmė jo dangtį ir įlindo ieškoti telefono.

Deja, nesėkmingai – šulinyje jis įstrigo, o pagalbą maždaug po 40 minučių vaikinui iškvietė styrančias jo kojas pastebėję ir šauksmus išgirdę kaimynai.

Atvykę policijos pareigūnai ir ugniagesiai gelbėtojai pirmiausia nufotografavo neįtikėtiną vaizdą, o tuomet vaikiną ištraukė. Pareigūnų vertinimu, sužeidimai nebuvo rimti, tad jis buvo paleistas namo.

Tokią istorijos versiją žiniasklaidai papasakojo pats J.Medeiros. Ar iš tiesų jį sumušė užpuolikai, ar sužeidimus vaikinas patyrė lįsdamas į šulinį – nežinia.

Tačiau jis nėra vienintelė šios istorijos „žvaigždė“. Komentatoriai internete atkreipė dėmesį į vienos televizijos žurnalistę, kuri pasiaukodama vardan siužeto atvyko į įvykio vietą, nuėmė to paties šulinio dangtį, atsigulė ant asfalto ir pabandė pati į jį įlįsti.

Šalia vaizdo siužeto galima rasti tokių žiūrovų komentarų: „Kas dar tikėjosi, kad ir ji įstrigs vandentiekio šulinyje?“, „Ar jiems tikrai reikėjo parodyti, kaip ji kiša galvą į šulinį?“, „Kas tai reporterei?“, „Cha, matosi reporterės stringai“, „Bijojau, kad ji taip pat įstrigs... Argi ten nepurvina?“

O vienas tinklaraštininkas žurnalistei skyrė visą pastraipą. „Tihanna McCleese tikriausiai studijavo žurnalistiką. Prieš užmigdama ji svajoja, kaip laimės Pulitzerio premiją. Jos idealas – Oprah Winfrey. Ryte ji ateina į darbą, kelias valandas šukuojasi ir dažosi, ruošiasi filmavimui. O atėjus laikui suspindėti jai reikia kišti savo galvą į nutekamąjį vamzdį“, – rašo vienas tinklaraščio Nyc.barstoolsports.com autorius.

Siūlome pasižiūrėti vaizdo įrašą:

VIDEO: Planking Man Gets Stuck In Storm Drain

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius