-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baracką Obamą parodijuojantis antrininkas per respublikonų konferenciją buvo nutrauktas ir nulydėtas nuo scenos

JAV prezidentą Baracką Obamą respublikonų konservatorių aktyvistų konferencijoje šeštadienį parodijavęs antrininkas po kelių abejotinų pokštų buvo nutrauktas ir nulydėtas nuo scenos.
Reggie Brownas
Reggie Brownas. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Komikas Reggie Brownas pasišaipė iš B.Obamos maišytos rasės, vieno Kongreso nario gėjaus ir kelių Respublikonų partijos kandidatų į prezidentus, bet paskui Respublikonų vadovybės konferencijos organizatorius Anthony Davisas jį nutraukė.

R.Brownas pradėjo pokštais apie B.Obamos biografiją – apie tai, kad jo motina yra baltoji, kilusi iš Kanzaso, o tėvas – juodaodis iš Kenijos.

„Mano motina mylėjo juodaodį vyrą ir, ne, ji nebuvo Kardashian“, – pareiškė aktorius, paminėdamas realybės televizijos šeimą. Khloe Kardashian yra ištekėjusi už „Los Angeles Lakers“ krepšininko, juodaodžio Lamaro Odomo. Kiti šeimos nariai yra turėję juodaodžių mylimųjų savo realybės televizijos seriale „Keeping Up with the Kardashians“, kurį rodė „E!“.

R.Brownas, vaizduodamas B.Obamą, vieno viešbučio salėje susirinkusiai auditorijai taip pat juokais pareiškė, kad pirmoji ponia Michelle Obama švenčia visą Juodosios istorijos mėnesį (kai JAV minimi afrikiečių diasporos istorijos įvykiai), o „aš švenčiu pusę“.

R.Brownas taip pat juokavo apie gandus dėl prezidento gimimo vietos. B.Obama gimė Havajuose, „arba, kaip juos vadina arbatėlininkai, Kenijoje“, sakė jis.

Triukšmingų aplodismentų R.Brownas sulaukė pademonstravęs nepadorias susikompromitavusio ir iš Atstovų Rūmų atsistatydinusio demokrato Anthony Weinerio nuotraukas.

Nepatogiau auditorija pasijuto R.Brownui pradėjus pokštauti apie respublikonų kandidatus, kurie būsimuose rinkimuose varžysis su B.Obama.

R.Brownas nusitaikė į respublikonų favorito religiją ir sakė, kad jeigu buvęs Masačusetso gubernatorius, mormonas Mittas Romney būtų išrinktas, jis turėtų „savo pirmąją ponią, antrąją ponią, trečiają ponią“. Komikas taip juokavo nepaisydamas to, kad mormonai poligamijos oficialiai atsisakė dar XIX amžiaus pabaigoje.

Aktorius pasišaipė ir iš M.Romney konkurento Newto Gingricho, kurio prezidentinės kampanijos padėjėjai neseniai visi drauge atsistatydino. „Jo konsultantai krenta greičiau nei Anthony Weinerio kelnės kokioje nors AOL pokalbių svetainėje“, – sakė komikas.

R.Brownui prasižiojus sakyti pokšto apie respublikonę Michele Bachmann, pasigirdo muzika ir į sceną jo nutraukti įžengė A.Davisas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius