-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baracko Obamos atvaizdas su kulkos skyle kaktoje papiktino ir demokratus, ir respublikonus

Helovinišką piešinį, kuriame JAV prezidentas Barackas Obama vaizduojamas su kulkos skyle kaktoje zombių apsuptyje, pasmerkė tiek demokratai, tiek ir respublikonai. Šiuo piešiniu taip pat susidomėjo slaptosios tarnybos.
Pasipiktinimą sukėlęs koliažas
Pasipiktinimą sukėlęs koliažas / „Loudoun Insider“ koliažas

Šiaurės Virdžinijos respublikonų aktyvistai, kurie yra šio kūrinio autoriai, aiškina, kad taip norėjo sukelti susidomėjimą naktiniu paradu, skirtu Helovino šventei.

B.Obamos atvaizde virš dešinės akies matoma stambaus kalibro kulkos palikta kraujuojanti skylė. Šalia pavaizduota subjaurota atstovų rūmų narės Nancy Pelosi figūra bei suzombėję B.Obamos pasekėjai.

Virdžinijos respublikonų partijos atstovas pasmerkė savo partijos kolegų kūrinį, pareikšdamas, kad toks atvaizdas nepriimtinas partijos politikoje.

Tuo tarpu šios partijos Virdžinijos Laudauno apygardos komiteto pirmininkas Markas Sellas agentūrai „The Associated Press“ nusiųstame atsakyme į elektroninį laišką sakė, kad piešinys – „tai nerūpestingas bandymas Helovino šventei suteikti satyrinį atspalvį“.

„Akivaizdu, kad kai kurie asmenys Baracko Obamos atvaizdą, kuris buvo išplatintas internete, sieja su tuo, kad prezidentas vaizduojamas kaip nusikaltimo auka. Tai visai nepanašu į tiesą, ir mes nuoširdžiai atsiprašome prezidento ir visų, kuriems šis paveikslas sudarė panašų įspūdį“, – rašė M.Sellas.

Minimas vaizdas pirmą kartą pasirodė Virdžinijos konservatorių tinklaraštyje. Autorius, identifikuotas kaip „Loudoun Insider“, tvirtina nesąs B.Obamos gerbėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius