-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bedarbis britas turi dešimt vaikų, laukia dar penkių ir vėl „susižadėjo“

Neatsakingiausias Didžiojoje Britanijoje tėvas laukia gimstant dar penkių vaikų ir, kaip skelbiama, „susižadėjo“ trečią kartą per tris mėnesius, rašo britų dienraštis „The Daily Mail“.
Kūdikis
Kūdikis / Photos.com nuotr.

Anglijos šiaurės rytuose esančiame Vašingtono miestelyje gyvenantis bedarbis 25 metų Keithas Macdonaldas jau turi dešimt vaikų ir kiekvienam jų išlaikyti skiria vos 5 svarus sterlingų per savaitę. Kol visiems jo vaikams sukaks 18 metų, valstybė turės išleisti daugiau nei 2 mln. svarų sterlingų.

K.Macdonaldas anksčiau yra sakęs, kad ne jo kaltė, jog susilaukė tiek vaikų.

Dabar K.Macdonaldo vaikų laukiasi dvi naujos jo draugės ir viena buvusi. O dar viena nuo jo besilaukianti moteris sužinojo turėsianti dvynius.  Tačiau vis tiek lieka neaišku, ar įskaičius dar negimusius vaikus jų turės 14-a, ar 19-a. Pats vyras teigia turįs aštuonis vaikus ir laukiąs dar šešių. Tačiau viena iš buvusių jo draugių tvirtina, kad jis jau turi 11 vaikų, o pakeliui į pasaulį yra dar aštuoni, todėl iš viso turės 19 vaikų.

K.Macdonaldas teigia esąs susižadėjęs su bedarbe 32 metų Eime Vard, kuri laukiasi jo vaiko. Taip pat skelbiama, kad niekur nedirbančios 18-metė Ema Keli  ir 21 metų buvusi K.Macdonaldo draugė Kler Brajent  taip pat pastojo nuo jo.

Dar viena iš nėščių K.Macdonaldo draugių 24 metų Danielė Litl  sužinojo, kad laukiasi ne vieno, o dviejų vaikelių.

Kol kas neaišku, ar vyras, kuris kartkartėmis vis pasėdi kalėjime, tikrai ves savo dabartinę sužadėtinę. „Mes mylime vienas kitą ir kartu gyvename“, – tvirtina E.Vard.

Tačiau rugsėjį Kitas jau buvo susižadėjęs su bedarbe D.Litl, o vėliau tą patį mėnesį žadėjo vesti taip pat besilaukiančią 19-metę kosmetologę Sarą Armstrong.

Verta paminėti, kad K.Macdonaldas, kuris su dauguma draugių susipažino autobusų stotelėse, gauna 68,95 svaro sterlingų per savaitę neįgalumo pašalpą dėl „skaudančios nugaros“ ir dar vieną 44 svarų sterlingų dydžio pašalpą.

K.Macdonaldas anksčiau yra sakęs, kad ne jo kaltė, jog susilaukė tiek vaikų. „Aš visuomet naudojuosi prezervatyvais, tačiau jie kažkodėl plyšta“, – sako Kitas, pirmojo vaiko susilaukęs būdamas vos keturiolikos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius