Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Beržų „ruoniai“ atidarė maudynių sezoną

Kėdainių grūdinimosi sostinėje – Beržuose – jau atidarytas šiųmetis „ruonių“ maudynių sezonas. Tiesa, nors vanduo dar šiltas, tačiau „ruoniai“ viliasi, kad ir šiemet jiems teks malonumas pasipliuškenti stingdančioje eketėje bei taip sustiprinti savo imunitetą.
Beržų bendruomenės nariai
Beržų bendruomenės nariai / Asmeninio archyvo nuotr.

Pagarsėję „ruoniai“

Dotnuvos seniūnijos Beržų kaimo gyventojai ir aplinkinių kaimų kaimynai Kėdainių rajone jau yra pagarsėję „ruoniai“, mat į ledinį vandenį nerti šiai bendruomenei jau yra įprasta. Tai jie daro jau eilę metų ir sako, kad jausmas išties nepaprastas.

„Oras po truputį vėsta, puikus metas pradėti grūdintis ir stiprinti imunitetą. Kai kas jau ir seniai pradėję.

Nors dar pakankamai šilta, saulytė momentais labiau atrodo pavasariška nei rudeniška, bet vanduo tikrai jau vėsokas, o su lig tuo, pradedame maudynes šaltame vandenyje.

Skelbiame maudynių sezono atidarymą“, – pranešė ir bendruomenę maudytis sukvietė valdybos pirmininkė Birutė Jomantaitė.

Laukia eketės

Labiausiai ir su nekantrumu Beržų „ruoniai“ laukia kol užšals jų tvenkinys ir jie galės pliuškentis stingdančiame vandenyje. Tai jie daro kasmet ir viliasi sulaukti naujų bendraminčių.

„Dar per drąsu sakyti – ledinės maudynės, bet jau esame žingsniu arčiau žiemos link.

Mes, kaip tikri ruoniai, tikimės gražios ir šaltos žiemos bei daug ledinės eketės pramogų. O taip pat tikimės prisijungiančių naujų bendraminčių ir draugų“, – šypsojosi pirmininkė.

Metai – puikūs

Po maudynių Beržų bendruomenės nariai buvo sukviesti ir į renginį, kuris skirtas apžvelgti suorganizuotas veiklas bei nuveiktus darbus, pasidalinti gerąja patirtimi.

„Metai prabėgo kaip ir visada – linksmai, nuotaikingai, energingai ir prasmingai. Jie buvo nelengvi projektų atžvilgiu, bet turiningi. Viskas įveikta. Įgyvendinta. Pavyko puikiai.

Didžiausias dėmesys šiemet buvo skirtas sporto projekto užbaigimui, kuris buvo finansuojamas Kėdainių rajono savivaldybės biudžeto lėšomis.

Vyko „Kangoo Jumps“ treniruotės ir kalanetikos bei pilateso mankštos.

Tiek visų treniruočių metu, tiek renginio metu, gavome daug vertingos informacijos, kurią tik reikia naudoti ir propaguoti.

Taip pat buvo pasikeista kiekvieno išgyventa ar žinoma informacija, pasidalintos patirtys, skatinama toliau domėtis, svarbiausia – judėti ir gyventi nors truputį sveikiau“, – kalbėjo B.Jomantaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius