Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brazilai graibsto 3 dolerius kainuojančius princo Williamo išrinktosios „sužadėtuvių žiedus“

Būsimos Didžiosios Britanijos karališkosios vestuvės sukėlė tikrą karštligę Brazilijoje, kur Rio de Žaneiro gyventojai graibsto 3 dolerius kainuojančias princo Williamo išrinktosios Kate Middleton sužadėtuvių žiedo, kuris anksčiau buvo princesės Dianos sužadėtuvių žiedas, kopijas.
Brazilai nori gauti pigiai kainuojančias tokio žiedo kopijas
Brazilai nori gauti pigiai kainuojančias tokio žiedo kopijas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Parduotuves, kuriose galima įsigyti to 45 tūkst. dolerius kainuojančio safyrais ir deimantais puošto žiedo pigių kopijų, tiesiog užplūdo brazilai, norintys pajusti bent dalelę šios ypatingos progos prabangos, praneša dienraštis „O Dia“.

„Originalas buvo ant princesių ir karalienių pirštų, ir tai paglosto beveik kiekvieno ego“, – sakė 27 metų mokytoja Raquel Pontes, matuodamasi vieną tokią kopiją.

Pardavėjai iš džiaugsmo trina rankas ir džiaugsmingai laukia kalėdinio prekybos pagyvėjimo.

Kiek geresnės kopijos pageidaujantys brazilai tokią gali rasti interneto parduotuvėse, tiesa, už gerokai aukštesnę kainą.

Brazilų karštligę dėl britų princo vestuvių dar labiau pakurstė tai, kad panelė K.Middleton sužadėtuvių paskelbimo proga pasirodė vilkėdama mėlyną suknelę, kurią sukūrė Londone dirbanti brazilų dizainerė Daniella Issa Helayel.

Tos suknelės kopijos taip pat šluote šluojamos iš Rio de Žaneiro parduotuvių lentynų – beveik taip pat sparčiai, kaip ir Londone.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius