Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiojoje Britanijoje girtas lietuvis įstrigo šiukšliadėžėje

Didžiajame Veikeringe, Didžiosios Britanijos Esekso grafystėje, šeštadienį 6.30 val. šunį vedžiodama moteris išgirdo žmogaus šauksmą, sklindantį iš šalia sporto centro stovinčios šiukšliadėžės, rašo Didžiosios Britanijos laikraštis „Daily Telegraph“.
Šiukšlių konteineris
Šiukšlių konteineris / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 1 Šiukšlės

Pasirodo, į šiukšliadėžę įsiropštė namo girtas ėjęs lietuvis, nes jam buvo šalta. Vyras įstrigo metalinėje šiukšliadėžėje ir nebegalėjo išlipti. Esekso priešgaisrinės gelbėtojų tarnybos atstovė sakė, kad geroji samarietė paskambino pagalbos telefonu, kai jai nepavyko padėti lietuviui išlipti.

„Šunį vedžiojanti moteris išgirdo šalia sporto cento stovinčioje uždarytoje šiukšliadėžėje įstrigusio vyro pagalbos šauksmą ir paskambino pagalbos telefonu. Atvykę gelbėtojai aptiko moterį, guodžiančią vyrą, kuris akivaizdžiai linksmai praleido naktį. Gelbėtojai iškvietė policiją, nes vyras, nors ir nesužeistas, sunkiai būtų radęs savo namus. Kaip jis pateko į šiukšliadėžę, lieka mįslė, tačiau vyriškis ir toliau būtų ten lindėjęs, jei ne moteris, išgirdusi jo pagalbos šauksmą. Ji mėgino padėti vyrui išlipti, tačiau vėliau iškvietė gelbėtojus. Nežinome, kaip tas vyras pateko į šiukšliadėžę. Greičiausiai ieškojo šiltos ir sausos vietos“, – sakė gelbėjimo tarnybos atstovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius