-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britų porą mesti svorį privertė nemaloni situacija lėktuve

Britų porą numesti svorį privertė nemaloni situacija – skrisdami lėktuvu jie negalėjo sėdėti vienas šalia kito dėl per didelio svorio, rašo Dailymail.co.uk.

Išgirdusi iš stiuardesės, kad šalia vienas kito negali sėdėti todėl, kad per daug sveria, pora norėjo prasmegti skradžiai žemės, tačiau ši situacija Alaną ir Jan Coupe‘us privertė numesti beveik 100 kg (kartu sudėjus).

Porą taip sukrėtė šis įvykis, kad jie pakeitė gyvenimo būdą. Pasak Jan, jie negalėjo patikėti, kad yra per sunkūs lėktuvui pakilti. Pora, susituokusi 1980 metais, teigia greitą maistą iškeitę į sveiką mitybą. Be to, Coupe‘ai pakeitė ne tik savo gyvenimo būdą, bet ir vaikų – 25 metų Chloe ir 20 metų Chriso, kurie kartu numetė 38 kg. Coupe‘ai sakė, kad jie gailisi, jog nepadėjo vaikams anksčiau kovoti su svorio problemomis.

„Kai numečiau svorio, gydytojai pastebėjo, kad turiu širdies ydą. Anot specialistų, ją turėjau ilgus metus, bet jie negalėjo jo pastebėti dėl mano antsvorio. Gydytojai sakė, kad jei nebūčiau numetęs svorio, dabar manęs jau nebebūtų. Džiaugiuosi, kad prisijungėme prie Pasaulio lieknėjimo grupės, nes tai išsaugojo man gyvybę,“ – pasakojo 55 metų A.Coupe‘as pasakoja.

Anot 51 metų J.Coupe, svorio numetimas ne tik išsaugojo jų gyvenimus, bet ir jį sugrąžino. „Kai turėjome antsvorio niekur neidavome, o dabar važinėjamės dviračiu, plaukiojame ir stengiamės kuo daugiau vaikščioti. Dabar esame ne tik aktyvesni, bet ir socialesni,“ – džiaugėsi J.Coupe. Ji taip pat pasakojo, kad numetusiai svorio šeimai teko įsigyti naujų drabužių ir po daugybės metų vėl pradėti nešioti savo vestuvinius žiedus.

Poros pokyčius galite išvysti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius