Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„CreativeMornings Vilnius“. Kas slepiasi už kavos puodelio?

„CreativeMornings Vilnius“ rytinių susitikimų serija kviečia atsikelti anksčiau ir pradėti penktadienį kūrybiškiau. Balandžio 28 dieną lauksime jūsų Vilniaus Tech Parke 8 val. ryte. Pasitiksime su puodeliu kavos!
Emanuelis Ryklys, kavinės „Crooked Nose & Coffee Stories“ įkūrėjas
Emanuelis Ryklys, kavinės „Crooked Nose & Coffee Stories“ įkūrėjas / Asmeninio archyvo nuotr.

Kiekvienas mėnuo turi specialią temą, kuria kalbama visuose 168 pasaulio miestuose, vienijančiuose „CreativeMornings“ iniciatyvą. Balandis yra apie tai, ko mes galbūt ne visada matome, nepastebime ar nežinome. Apie istoriją.

Balandžio mėnesio pranešėjas – Emanuelis Ryklys, kavinės „Crooked Nose & Coffee Stories“ įkūrėjas, „BRO“ kavos virimo aparato kūrėjas bei kavos konferencijos „Dark Times“ iniciatorius ir tikras kavos entuziastas.

Kai kuriems Emanuelis gali būti pažįstamas iš muzikinės veiklos – savu metu kūrė podcastus „Bangos“. Kavos kultūrą jis pradėjo tyrinėti jau prieš šešerius metus.

Kava jam ne tik rudos skrudintos kavos pupelės. „Tamsaus gėrimo puodelis padeda susitikti su naujais žmonėmis ir pasidalinti idėjomis, žiniomis bei patirtimis“, – teigia E.Ryklys.

„CreativeMornings Vilnius“ Balandžio 28 dieną vyks Vilnius Tech parke, Antakalnio g. 17. Durys atsidaro 8:00. Renginys nemokamas, tačiau registracija privaloma.

Registracijos pradžia Balandžio 24, 11:00.

„CreativeMornings“ rytiniai susitikimai vyksta vieną kartą per mėnesį, penktadienį, ryte – 8.00-10.00 valandą ir yra nemokami. Renginio pradžioje visus atėjusius vaišinam lengvais pusryčiais ir kava.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius