Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Trumpo netyčia tviteryje paminėta britė reikalauja atsiprašymo

Viena Anglijos pietų pakrantės gyventoja sako laukianti JAV prezidento Donaldo Trumpo atsiprašymo, kad jis netyčia paminėjo jos „Twitter“ asmenvardį, kai paskelbė šiame socialiniame tinkle žinutę, siekdamas pritraukti Didžiosios Britanijos premjerės dėmesį.
Donaldas Trumpas
Donaldas Trumpas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

D.Trumpas savo žinutėje, kurioje kritikavo Britanijos kovą su islamistų terorizmu, paminėjo ne britų premjerės tviterio asmenvardį @theresa_may, o jos bendravardės – @theresamay.

Pastaroji tviterio paskyra priklauso Bognore gyvenančiai 41 metų britei Theresai May Scrivener. Moteris iki tol socialiniame tinkle teturėjo šešis sekėjus, bet po minėtos JAV prezidento klaidos ji atsidūrė žurnalistų dėmesio centre ir skundžiasi nebegalinti ramiai išeiti iš namų.

T.M.Scrivener Britanijos naujienų agentūrai „Press Association“ sakė nenorinti veltis į diskusijas tarp šalies premjerės ir D.Trumpo. Jos nuomone, JAV prezidentas pirmiausia turėtų pagalvoti ir tik tada rašyti žinutes tviteryje.

„Mūsų paskyros yra visiškai skirtingos. Ji vadovauja šaliai, o aš esu mama iš Bognoro“, – pareiškė T.M.Scrivener.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius