-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darbšti gražuolė lietuvė tapo amerikiečių dainos heroje

Gražuolė, darbšti ir mokanti daug kalbų, bet nekreipianti dėmesio į savo vyrą. Tokia lietuvė tapo amerikiečių dueto Jason & Ginger ironiškos dainos heroje. Lyriškos dainos įrašu šiomis dienomis pradėjo aktyviai dalintis socialinių tinklų lankytojai.
Ginger Curry
Dainos atlikėja Ginger Curry / Kadras iš „YouTube“
Temos: 1 Muzika

„Mano gražuolė lietuvė žmona, ji kalbėjo keturiomis kalbomis, įskaitant manąją“, – traukia dainininkė Ginger Curry, kitam dueto nariui Jasonui Fickeliui pritariant gitara.

Trijų minučių trukmės dainoje vyras pasakoja, kad darbštuolė žmona niekada nepareidavo namo, taupė kiekvieną centą ir visai neturėjo laiko jam. Galiausiai dainos herojus prisipažįsta, kad lietuvė jo nebemyli.

„YouTube“, kur patalpintas įrašas, nurodyta, kad daina Daina „My Beautiful Lithuanian Wife“ (angl. „Mano gražuolė lietuvė žmona“) buvo atlikta šių metų pavasarį Indianos universiteto Telekomunikacijų departamente.

Dueto tinklalapyje nurodyta, kad Kanzase gimęs gitaristas J.Fickelis dar paauglystėje susižavėjo bliuzu, o vėliau Čikagoje mokėsi dainų kūrimo. Vokalistė G.Curry gimė Kentukyje ir nuo vaikystės dainuodavo baptistų gospelus, taigi dabar jos balsas tinka tiek bliuzui, tiek už širdies griebiančioms baladėms.

VIDEO: Daina „My Beatiful Lithuanian Wife“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius