Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Desperatiškai išgarsėti siekianti amerikietė paviešins savo sekso įrašą, jei sulauks milijono žiūrovų dėmesio

Vaizdo įrašų svetainėje „YouTube“ išgarsėti siekianti amerikietė pažadėjo paviešinti savo sekso įrašą, jeigu jos paskyrą užsiprenumeruos milijonas žiūrovų.
Lena Nersesian
Lena Nersesian / Kadras iš „YouTube“

Los Andžele, Jungtinėse Valstijose, gyvenanti Lena Nersesian šiuo metu „YouTube“ jau turi 241 tūkst. prenumeratorių, tad iki tikslo dar toloka. Po viešo pareiškimo apie planuojamą sekso įrašo paviešinimą mergina jau sulaukė negailestingos kritikos, rašo „Metro“.

Vieni L.Nersesian elgesį įvertino kaip apgailėtiną, kiti ją, dėl beatodairiško populiarumo siekimo, palygino su Kim Kardashian. Dar kiti pasiūlė susirasti ir pradėti dirbti „tikrą darbą, kaip ir mes visi“.

L.Nersesian pažadėjo, kad sekso įrašą padarys kartu su savo draugu, vaizdo tinklaraštininku Adam22. „Tai tikrai nėra viešųjų ryšių triukas. Adamas ir aš planuojame tai padaryti ir pasisamdyti filmavimo grupę, kuris mus nufilmuos, kai tik mes pasieksime milijono prenumeratorių ribą“, – tvirtina L.Nersesian.

VIDEO: Lena Nersesian

Mergina savo veiklą „YouTube“ pradėjo vos prieš mėnesį. Savo paskyrą „YouTube“ ji įvardija kaip kanalą, skirtą „kasdienėms istorijoms, nepadoriems dalykėliams ir atsitiktiniams pokalbiams“.

L.Nersesian prisipažino, kad anksčiau jau buvo sulaukusi siūlymų nusifilmuoti pornografiniuose filmuose, tačiau tvirtina, kad jos tai visiškai nedomina. „Bet nusifilmuoti užsiimant seksu su savo draugu ir žmogumi, su kuriuo jaučiuosi gerai, – tai tikrai puiku“, – pareiškė ji.

Ką apie Lenos sumanymą galvoja jos tėvai? Turbūt nepritaria, nes pati Lena taip pasakė: „Atleiskite, mama ir tėti, bet jūs ir taip manęs nekenčiate.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius