Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiosios Britanijos karališkųjų vestuvių svečiu galima tapti įsidarbinus rūmuose

Jeigu nesate vienas iš 1 900 laimingųjų, pakviestų į artėjančias Didžiosios Britanijos princo Williamo vestuves, nenusiminkite, nes dar galite suspėti tapti darbuotoju, kuris vaišins kava ceremonijos svečius arba plaus indus pasibaigus pokyliui.
Oficiali sužadėtuvių fotografija: Princas Williamas ir Kate Middleton
Princas Williamas ir Kate Middleton / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Karalienė Elizabeth II savo tinklalapyje www.royal.gov.uk paviešino du darbo skelbimus: karališkiesiems rūmams reikia dviejų generalinių asistentų – kavos kambariui ir indų plovyklai.

Konkursą laimėję kandidatai per metus uždirbtų apie 14 tūkst. svarų (57,6 tūkst. litų). Jiems tektų dirbti Bakingamo rūmuose Londone, taip pat atsivertų galimybė lankytis kitose Didžiosios Britanijos karališkosiose rezidencijose.

Indų plovėjas privalėtų rūpintis „darbuotojų valgyklos ir indų plovyklos švara“, o kitas asistentas dirbtų komandoje, atsakingoje už arbatos, kavos bei pusryčių stalų serviravimą „tinkamais stikliniais ir porceliano indais“.

Jeigu jums neįtinka nė vienas iš šių darbų, karalienė taip pat ieško žmogaus, kuris sutiktų tapti karališkųjų kelionių vadovu už 75 tūkst. svarų (309 tūkst. litų) metinį atlyginimą. Šis pareigūnas turėtų rūpintis, kad karališkosios šeimos nariai keliautų taupiai ir tausodami aplinką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius