Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dovanos pagal zodiako ženklą: Vandenis

Artėjant draugo gimtadieniui, galvos skausmu tampa klausimas „Ką jam padovanoti?“. O pritrūkus idėjų ir laiko, vėl jam įteiki niekam nereikalingų rakandų. Pažįstamas jausmas?
Šokolado fondiu
Šokolado fondiu / laisvalaikiodovanos.lt nuotr.
Temos: 1 Zodiako ženklai

Nuo šiol Tau nebeteks išvysti suvaidintos draugo šypsenos ir išgirsti nenuoširdaus „ačiū“! Dovanų ekspertai „LaisvalaikioDovanos.lt“ kas mėnesį pristato geriausias dovanas pagal zodiako ženklą. Sausio 21 d. – vasario 19 d. savo gimtadienius švenčia Vandeniai. Dovanų idėjos jiems:

Šokolado fondiu

Vandeniai negali gyventi be šokolado, visada po ranka jiems turi būti bent gabalėlis šio dangiško skanėsto. Pasaldink šio zodiako ženklo atstovo gyvenimą šokoladiniais skoniais ir kvapais – padovanok gardųjį šokolado fondiu. Šokolado fondiu – tai mažytė šventė, panardinsianti į saldžiausias smaližių svajones...

Poilsis Druskininkuose ir pirčių ritualas dviem

laisvalaikiodovanos.lt nuotr./Poilsis Druskininkuose
Poilsis Druskininkuose

 

Šio ženklo atstovai dažniausiai dirba mėgstamą darbą, todėl nesupranta, kaip galima dirbti nenuoširdžiai. Dirbdami juos įkvepiantį darbą, Vandeniai taip pasišvenčia jam, kad pamiršta net save bei savo laisvalaikį.  Suteik progą šio ženklo atstovams pailsėti – įteik dovanų kuponą poilsiui Druskininkuose. Nakvynė ir pirčių ritualas privers Vandenius pamiršti darbą bei pasimėgauti SPA teikiamais malonumais.

laisvalaikiodovanos.lt nuotr./Oskaro Koraunovo teatro spektaklis
Oskaro Koršunovo teatro spektaklis

Apsilankymas „Oskaro Koršunovo teatro“ spektaklyje

Vandeniai pasižymi lakia vaizduote, originalumu, nestandartiniu mąstymu. Jie domisi kultūriniu gyvenimu bei menu, tad yra gan dažni koncertų, muziejų, teatrų lankytojai. Padovanok jam kvietimą į Oskaro Koršunovo teatrą, kuriame lauks intelektualus ir įdomus vakaras – Vandenis tikrai liks patenkintas tokia dovana!

Žiemos safaris sniego motociklais

laisvalaikiodovanos.lt nuotr./Žiemos safaris sniego motociklu
Žiemos safaris sniego motociklu

 

Vandeniai – laisvi ir nepriklausomi žmonės, nuolatos ieškantys pokyčių, progų patirti naujų emocijų, išbandyti naujų pramogų. Jei jis nei karto nėra sėdėjęs už sniego motociklo vairo, jam tai privalu išbandyti kuo greičiau! Padovanok žiemišką safarį šiuo sniego mostru – Vandenis liks sužavėtas naujų įspūdžių antplūdžiu!

laisvalaikiodovanos.lt nuotr./Atpalaiduojantis masažas
Atpalaiduojantis masažas

Atpalaiduojantis masažas „Romantiškos svajonės“

Kaip ir visiems skubantiems ir laiko sau neatrandantiems asmenims, Vandeniams taip pat reikia poilsio ir ramybės. Padovanok jam kvietimą į malonumų pasaulį – įteik atpalaiduojantį masažą, kuris kūnui ir sielai sugrąžins jėgas bei suteiks išbalansuotam gyvenimui harmonijos! Masažas nukels Vandenius į naujų pojūčių oazę.

Dar daugiau dovanų pasiūlymų rasi www.laisvalaikiodovanos.lt

Pavadinimas
s

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius