Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ėjimo varžybos: pašto dėžutėse senjorus nustebino kvietimo laiškai

Apie pirmąsias Proenzi ArthroStop masines ėjimo varžybas, kurios vyks jau rytoj, gausus būrys senjorų sužinojo netradiciniu, tačiau unikaliu būdu. Vaikai ir anūkai ėjimo varžybų svetainėje turėjo galimybę savo vyresniems tėvams ir seneliams parašyti kvietimo tekstus, kuriuos organizatoriai perrašę ant popieriaus, išsiuntė jiems į pašto dėžutes.
Ėjimo varžybos: pašto dėžutėse senjorus nustebino kvietimo laiškai
Ėjimo varžybos: pašto dėžutėse senjorus nustebino kvietimo laiškai

Prieš pat Šv. Velykas startavusi akcija iki renginio buvo vykdoma tam, kad vis dar esant nemažai daliai senjorų, nesinaudojančių kompiuteriais, informacija apie renginį juos tikrai pasiektų. Ėjimo varžybų tinklalapyje atsirado speciali grafa, kurią paspaudę renginio dalyviai galėjo parašyti laišką seneliams.

Ėjimo varžybų organizatorė Vlada Musvydaitė teigia, kad tokia akcija buvo vykdoma tam, jog senjorai nebūtų užmiršti, skatintų tarpusavio ryšį tarp artimųjų.

„Ši akcija yra dėmesio parodymas vyresniesiems, kuriuos ne visuomet spėjame aplankyti. Kartu tai yra ir skatinimas įsitraukti į fizinę veiklą. Neveltui norėdami jiems pranešti apie renginį pasirinkome tradicinį būdą – juk dauguma jų vis dar nesinaudoja kompiuteriais. Todėl jau dabar žinome, kad gavusieji laiškus į pašto dėžutes tikrai nudžiugo. Labai džiaugiuosi, kad žmonių, norinčių pakviesti į renginį vyresnio amžiaus artimuosius buvo išties nemažai.Ši akcija nebūtų įvykusi be „Gintarinės vaistinės, kuri prisidėjo prie šios kilnios misijos. Didelis jiems ačiū už pagalbą“, – sakė Vlada Musvydaitė.

Viena iš laišką išsiuntusiųjų Simona M. sako, kad tai buvo nuostabi galimybė nustebinti savo ir vyro mamas. „Tik sužinojusi apie šią iniciatyvą nusprendžiau nesnausti ir nustebinti tiek savo, tiek savo vyro mamą. Nors gyvename netoli jų, tačiau žinau, kad laiškai joms yra įprastas informacijos šaltinis, susirašinėjimo būdas – žinojau, kad tai jas nudžiugins. Po mano parašyto kvietimo teksto, laiškus mūsų mamos gavo nepraėjus nė kelioms dienoms, iš karto sulaukiau jų skambučių. Jos nė nežinojo, kad toks renginys vyksta ir sakė, kad būtinai atvyks. Tai įrodo, kad šis komunikacijos būdas yra vis dar reikšmingas šiandieninėje visuomenėje“, – teigė ji.

Pavykus pasikalbinti ir vieną iš laiško adresatų, 77 metus skaičiuojantį Pranciškų S., paaiškėjo, kad tokia iniciatyva gali iš tikrųjų pradžiuginti. „Realybė yra tokia, kad vieninteliai laiškai, kurie įkrenta į mano pašto dėžutę, tėra įvairios sąskaitos. Visai ne taip kaip ankščiau, jokiu susirašinėjimu laiškais nebeužsiimu, nes nėra su kuo. Vis dėlto rytinis įprotis pasitikrinti pašto dėžutę einant iki parduotuvės niekur nedingo. Prieš kelias dienas radęs laišką nuo anūko likau labai nustebintas. Negaliu atsisakyti kvietimo ir ėjimo varžybose dalyvausiu būtinai“, – teigė garbaus amžiaus pašnekovas.

Ir tai dar ne visos staigmenos, kurių sulauks į Ėjimo varžybas atvykę senjorai – visi jie bus apdovanoti „Gintarinės vaistinės“ įsteigtomis dovanomis – vaistams ir vitaminams sudėti skirtomis „Rūpestingos širdelės“ dėžutėmis.

Pirmosios Proenzi ArthroStop masinio ėjimo varžybos prasideda jau rytoj! Startas: 12 valandą, Belmonto poilsiavietėje. Startuoti Ėjimo varžybose bus galima iki 16 val., varžybų pabaiga – 18 val. Laukiame!!!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius