Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eurovizijos“ finalo metu Vilniaus Rotušės aikštė paskęs rūke

Šeštadienį Vilniaus Rotušės aikštė virs didžiausia sostinėje šokių aikštele po atviru dangumi. Nuo 22 valandos čia įsikūrusio „Teobuso“ ekrane bus transliuojamas „Eurovizijos“ dainų konkurso finalas, kuriame ketvirtoji pasirodys Lietuvos atstovė Evelina Sašenko.
Vilniečiai stebėjo Eurovizijos dainų konkursą
Vilniečiai stebi Eurovizijos dainų konkursą / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad renginio organizatoriai žada įspūdingas staigmenas. Evelinos Sašenko pasirodymo metu „Teobusą“ apgaubs rūkas. Pakilęs virš jo stogo, jis kaskada leisis žemyn ir lengvai pasklis į susirinkusių „Eurovizijos“ gerbėjų minią.

Negana to, netrukus įsižiebs ir fejerverkinė širdis. Ji dar kartą primins šių metų „Eurovizijos“ šūkį „Pajusk savo širdies plakimą“ ir leis pasinerti į romantišką dainos „C'est ma vie“ sukurtą atmosferą. Neabejojama, kad, kaip ir pirmajame pusfinalyje, dainos ir ją papildančių efektų įkvėptos poros leisis į šokio sūkurį.

Šventine nuotaika su susirinkusiaisiais dalinsis laidos „Labas rytas“ vedėjas Ignas Krupavičius, tapęs neatskiriamu „Eurovizijos“ transliacijų po atviru dangumi simboliu. Netikėtų sumanymų nuolat turintis vaikinas, tikima, nustebins ir finalo žiūrovus. Pirmojo pusfinalio metu jis akimirksniu įkalbėjo padainuoti aikštėje „Euroviziją“ stebėjusią „Sounds in G“ vadovę.

„Eurovizijos“ finalo transliacijose laukiami ne tik lietuviai. Pusfinalių transliacijos parodė, jog galimybė stebėti konkursą po atviru dangumi vilioja ir užsieniečius. Pirmajame pusfinalyje kartu su lietuviais šėlo ispanai, prancūzai, olandai ir kiti, į antrąjį palaikyti savo šalies atstovų atėjo draugiškas latvių ir estų būrelis.

Į vieno populiariausių Lietuvoje televizijos konkursų transliacijas po atviru dangumi vilios ir giedras dangus – lietaus sinoptikai neprognozuoja. O susirinkusiųjų patogumui organizatoriai pasirūpins suoleliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius