Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fermoje Rusijoje tarp karvių rasta mergaitė-„mauglė“

Policininkai rado penkerių metų mergaitę, kuri gyveno karvidėje vienoje Permės krašto Solikamsko rajono fermų, praneša VRM regiono vyriausioji valdyba ketvirtadienį.
Karvės
Karvės / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Vaikas nelankė vaikų darželio ir net neišeidavo žiemą į lauką, nes mergaitė beveik neturėjo drabužių. Vietoj žaislų – nuorūkos. Ištisas dienas ji buvo fermoje tarp karvių, o jeigu mergaitė trukdydavo savo tėvams, ją uždarydavo į sandėliuką“, – sakoma žinybos tinklalapyje.

Vaikas gyveno fermoje drauge su mama ir patėviu, bet jie nieko nemokė mažylės. Mergaitė net nemokėjo kalbėti, o kaip karvės bendravo su suaugusiaisiais mykimu.

Pranešimą apie sunkias sąlygas, kuriomis gyvena vaikas, gavo policija iš vieno vietos gyventojo. Atvykę patikrinti Rusijos VRM darbuotojai nuvežė mergaitę į reabilitacijos centrą.

Iš ten, kaip patikslino agentūrai policija, vaikas buvo perduotas į globėjų šeimą, kur ji mokoma būtiniausių žmogaus įgūdžių. 

Policijos atstovas taip pat pridūrė, kad mažylės mama ir patėvis girtavo, o vyras, motinai tyliai sutinkant, dažnai mušė savo penkerių metų podukrą. Jam iškelta baudžiamoji byla.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius