-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Finansų krizė okupuos miegamąjį?

Ankstesniais metais Valentino diena buvo ne tik puiki proga užsidirbti prekeiviams, bet ir įsimylėjėliams apipilti antrąją pusę dėmesiu bei dovanomis. Ar šiemetinė krizė neatsilieps ir porų intymiam gyvenimui?
Intymumas
Gali būti, jog įsimylėjėliai puls vienas kito glėbyje ieškoti paguodos, kad negali leisti pinigų kaip panorėję. / Photos.com

Pasak psichologų ir specialistų, galimos dvi versijos: porų aistrą gali nužudyti problemos darbe ir ekonomikos krizė, tačiau kiti tikina, kad, atvirkščiai, įsimylėjėliai puls vienas kito glėbyje ieškoti paguodos, mat negali leisti pinigų kaip panorėję, rašo BBC interneto svetainė.

Rutgerso universiteto profesorė Helena Fisher neabejoja, kad stresas ir nerimas padaro žmones jautresnius ir labiau linkusius ieškoti paguodos.

Išties internetinės pasimatymų svetainės per pastaruosius keletą mėnesių sulaukė kur kas didesnio susidomėjimo ir lankytojų aktyvumo. Tokios svetainės kaip eHarmony ir match.com praneša, kad per porą pastarųjų mėnesių lankomumas padidėjo 20 procentų.

„YouGov“ apklausos rezultatai parodė, kad pernai 20 144 britai seksą laikė populiariausiu daug išlaidų nereikalaujančiu užsiėmimu. Netgi intymių prekių parduotuvės įvairiose pasaulio vietose nuo Kinijos iki Niujorko praneša apie padidėjusį pardavimą.

Tačiau ir šeimos psichologai pastebi didesnį klientų antplūdį. Pasak jų, žmonės tampa kur kas nervingesni darbe, nes baiminasi dėl ateities, o tai atsiliepia ir namuose. Be to, daugelis dirba viršvalandžius ar stengiasi išlaikyti šeimą, kai darbo netenka antroji pusė. Dėl to, be abejo,  sumažėja bet kokias romantikos galimybė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius