Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Floribeth Mora Diaz iš Kosta Rikos: moteris, kurios išgydymas padarys Joną Paulių II šventuoju

50-metė Floribeth Mora Diaz iš Kosta Rikos yra ta, kurios išgydymas yra išrinktas kaip stebuklas Jono Pauliaus II kanonizacijai. Ji turėjo klastingą smegenų aneurizmą. Apie savo istoriją ir slaptą apsilankymą vienoje Romos klinikų moteris papasakojo Italijos televizijai, pokalbį cituoja Tvn24.pl.
 Floribeth Mora Diaz
Floribeth Mora Diaz / Youtube.com kadras

Į Romos ligoninę ši moteris atvyko tam, kad būtų patvirtina Kosta Rikos gydytojų diagnozė – kad mediciniškai negalima paaiškinti, kaip išnyko aneurizma, kuri kėlė grėsmę moters gyvybei ir jos nebuvo įmanoma išoperuoti. 

Aneurizmo išnykimas patvirtintas po 2011 metų gegužės 1 dienos, kai sunkiai serganti moteris, nepaisydama vartojamų labai stiprių vaistų, per televiziją pažiūrėjo laidą apie Jono Pauliaus II beatifikaciją.

Aneurizmo išnykimas patvirtintas po 2011 metų gegužės 1 dienos, kai sunkiai serganti moteris, nepaisydama vartojamų labai stiprių vaistų, per televiziją pažiūrėjo laidą apie Jono Pauliaus II beatifikaciją.

Kalbėdama su viena Italijos televizija, F.M.Diaz teigė, kad Romos klinikoje ji buvo užregistruota svetimu vardu, kaip turistė, kuri susirgo per atostogas Italijoje. Čia ji gulėjo dvi savaites 2013 metų spalį.

„Manęs prašyta laikytis maksimalaus diskretiškumo, niekas neturėjo sužinoti, kas esu iš tikrųjų. Įsipareigojau vienintelį dalyką – išlaikyti visišką paslaptį“, – pasakojo Kosta Rikos gyventoja, atvažiuosianti į Romą ir į Jono Pauliaus II bei Jono XXIII kanonizaciją balandžio 27 dieną.

Moteris pasakojo, kad mintis apie galimą staigią mirtį buvo visiškai sukausčiusi jos gyvenimą, nors visa šeima bandė ją palaikyti ir paguosti. Jos vyras namų netoli Kosta Rikos sostinės San Chosė verandoje įrengė altorėlį, skirtą Jonui Pauliui II, čia šeima jautėsi su juo susijusi nuo pat šio popiežiaus viešnagės Kosta Rikoje 1983 metais.

„Pastaraisiais mėnesiais susitikau su daugybe įvairių religijų atstovų, jie parodė man daug pagarbos. Žinoma, yra ir tokių, kurie mane laiko beprote. Tačiau man svarbiausia šiandien yra tai, kad ši beprotė buvo išgydyta“, – teigė F.M.Diaz.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius