-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geradariai aprūpino 1500 „Maltos ordino“ globojamų vaikų visomis mokyklinėmis priemonėmis

Visą rugpjūčio mėnesį Maltos ordino pagalbos tarnyba (MOPT) vykdė labdaros akciją „Ir maža širdelė turi didelių idėjų“, kurios metu vaikams buvo renkamos kanceliarinės prekės, norintys galėjo paaukoti lėšų šioms prekėms įsigyti. Akcijos metu iš viso buvo paaukota beveik 6 tūkst. eurų, o daiktų surinkta už beveik 5 tūkst. eurų. Akcijos organizatoriai už tai, kad 1,5 tūkst. vaikų iš socialiai remtinų šeimų į mokyklą išeis apsirūpinę visomis reikiamomis priemonėmis.
Socialiai remtiniems vaikams paaukotos mokyklinės prekės
Socialiai remtiniems vaikams paaukotos mokyklinės prekės / Organizatorių nuotr.

Akcijoje „Ir maža širdelė turi didelių idėjų“ iš viso dalyvavo 30 verslo įmonių ir 15 valstybinių institucijų. 

Prisidėjo tokios įmonės kaip „Alma Litera“, „SEB draudimas“, įmonių grupė „KG Group“, „Girteka logistics“, „Senukai“, „Northway medicinos centras“, „Lietuvos draudimas“, „Provident finansai“, „Telemarketing professionals“, dr. Bronislovo Lubio labdaros fondas bei daugelis kitų. Akcijos globėja – Socialinės apsaugos ir darbo ministrė Algimanta Pabedinskienė.

Suaukotos lėšos bei kanceliarinės priemonės artimiausiu metu bus išdalintos 30 šalies miestų gyvenantiems 1423 maltiečių globojamiems vaikams, iš kurių 520 yra neįgalūs ar turintys specialių poreikių.

Dalis lėšų bus skirta ir MOPT Vaikų dienos centrų auklėtinių maitinimui – dauguma vaikų į dienos centrą ateina dėl ten gaunamo maisto, kuris dažnai būna vienintelis jų šiltas maistas per visą dieną.

Akcijos organizatoriai dėkoja ne tik pavieniams asmenims, bet ir šalies įmonių bei valstybinių institucijų darbuotojams, ypač aktyviai prisidėjusiems prie akcijos. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius