-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausi Lietuvos treneriai gelbės Afrikos vaikų gyvybes

Lietuvoje pirmą kartą istorijoje organizuojamas UNICEF remiamas treniruočių maratonas, kurio metu surinktos lėšos bus skirtos padėti Afrikos vaikams. Pinigai gauti už bilietus ir renginio metu surinkta parama bus pervesta vandens siurblių įsigijimui, kurie būtini geriamo vandens tiekimo užtikrinimui, rašoma organizatorių pranešime spaudai.
Treniruotė
Treniruotė / Vida Press nuotr.

„Ne tik maistas, bet ir vanduo yra didžiulė Afrikos šalių problema. Mūsų kiekvieno kad ir labai mažas indėlis gali tapti didelio pokyčio dalimi. Tad ateidamas į šį renginį kiekvienas pagal savo galimybes prisidės, kad pasaulis taptų geresne vieta gyventi ir žmonės Afrikoje galėtų gerti švarų vandenį“, – sako akcijos Lietuvoje organizatorė studijos The One įkūrėja trenerė Jurga Maculevičiūtė.

Organizatorių nuotr./Jurga Maculevičiūtė
Organizatorių nuotr./Jurga Maculevičiūtė

Visos treniruočių metu surinktos lėšos bus skirtos skurdžiausio Afrikoje rytinio regiono aprūpinimui švariu geriamu vandeniu. Už surinktus pinigus bus statomi vandens siurbliai. Vieno vandens siurblio kaina – 414 JAV dolerių. Lietuva, dar net neprasidėjus renginiui jau surinko pakankamai pinigų vienam vandens siurbliui.

„Lapkričio 18 d. Vilniaus rotušėje vyks pirmas labdaringas treniruočių maratonas. 14 geriausių Lietuvos trenerių sutiko be atlygio vesti treniruotes ir prisidėti prie gražios iniciatyvos. Visą dieną vyks skirtingos treniruotės, o už bilietus surinkti pinigai atiteks labdarai. Akcijoje dalyvausime kartu su visu pasauliu“, – sako J.Maculevičiūtė.

Renginio metu užsiėmimus ves Andžėj Michmel, Laurynas Paukštys, Julija Beperščiūtė, Eglė Graževičiūtė, Deimantas Vaitkevičius, Agnė Mickevičiūtė-Butienė, Virgilijus Želvys, Rasida Matuizienė, Natalija Kuzmina, Eglė Žvirblytė, Jurga Maculevičiūtė ir kiti.

Vyks „Les Mills treniruotės“ – Les Mills Bodybalance, Les Mills Bodypump, Les Mills Bodycombat, Les Mills Cxworx, taip pat pilates flow, Strong by Zumba, step, portdebras ir jogos.

Projektą „Move the world, workout for water“ visame pasaulyje inicijuoja tarptautinė treniruočių programas kurianti kompanija „Les Mills“ kartu su UNICEF. Daugiau informacijos apie iniciatyvą – čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius