-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Astrologas Globa Lietuvą supainiojo su Latvija, o prezidentę D.Grybauskaitę pavadino gražia blondine (video)

Garsus Rusijos astrologas Pavelas Globa prognozuoja, kaip pasaulis keisis 2010 metais ir vėliau. Nors jo prognozės prieštaringos, negalima sakyti, kad visai neatspindi realybės.
P.Globa teigia, kad artimiausiu metu ekonomikos pagerėjimo laukti neverta.
P.Globa teigia, kad artimiausiu metu ekonomikos pagerėjimo laukti neverta. / globa.ru nuotr.

Kelto „Estonia“ katastrofą,  dolerio kurso kritimą, B.Obamos pergalę (sakė, kad prezidentu taps „juodas žmogus“), Rugsėjo 11-osios tragediją išpranašavęs P.Globa naujame interviu „Svobodnaja pressa“ porą sakinių skyrė ir Baltijos šalims. 

Astrologas sakė, kad artimiausius trejus metus Baltijos šalyse situacija iš esmės nesikeis (pirmoji vaizdo medžiaga, 8:30 min). Tiesa, Latvija gali išsiskirti iš kaimynių, ten laukiama didesnio nuopuolio, nes šalis pernelyg nusmukdyta. Todėl po 1,5–2 metų Latvijoje tikrai pasikeis valdžia.

P.Globa taip pat prisiminė savo pranašystę, kad „Latvija (vėliau pasitaisė, kad Lietuva) taps prezidentine respublika, į valdžią ateis labai stiprus lyderis, kuriam daug ką reikės pradėti iš naujo“.

„Beje, prieš trejus metus sakiau, kad Lietuvoje į valdžią ateis blondinė, graži moteris (pirma vaizdo medžiaga, 9:30 min.). Tai štai, šiais metais prezidento rinkimus Lietuvoje laimėjo moteris“, – džiaugėsi P.Globa. 

P.Globa taip pat artimiausiu metu prognozuoja JAV ekonomikos smukimą ir Rusijos atsigavimą (antras ir trečias vaizdo reportažai). Jis teigia, kad Amerika pateks į krizę atėjus 44-ajam prezidentui (B.Obamai), o sunkus laikotarpis baigsis vadovaujant 47-ajam. Tai nutiks apie 2030 m., kai JAV grąžins Aliaską sustiprėjusiai Rusijai.

Astrologas taip pat pasigyrė, kad visose Baltijos šalių sostinėse turi savo mokyklas. Ir paaiškino, kam žmogui reikia žinoti savo ateitį.

„Nebūtina žinoti tiesos apie ateitį, ją tiesiog reikia kurti pačiam. Astrologai ne pranaušauja, o tiesiog prognozuoja. Taip ir padeda žmonėms tinkamai pasirinkti. Juk prognozė iš esmės skiriasi nuo likimo nuosprendžio, nes ji leidžia rinktis“, – sakė P.Globa.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius