Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Green Night“ metu menų fabrike „Loftas“ muziką diktuos patys lankytojai

Menų fabrikas „Loftas“ šį penktadienį, rugsėjo 30 d., kartu su kitom linksmybių erdvėm Vilniuje, taip pat įjungia žalią šviesą ir kviečia švęsti „Green Night“ kartu. Šią datą savo dienotvarkėse ir naktitvarkėse apsibrėžiame žalia spalva.
Menų fabrike „LOFTAS“
Menų fabrike „LOFTAS“ / Organizatorių nuotr.

„Migruoti per geriausius Vilniaus klubus, kai galva neskauda, jog reikės vis kitoj vietoj vėl ir vėl mokėti už įėjimą, ir mėgautis skirtingais vakarėliais – puiki idėja. Turint omeny, kad ji išpildoma tik kartą metuose, šios nakties tikrai neverta pramiegoti“, – apie artėjantį renginį užsidegusiu tonu kalba praėjusių metų „Green Night“ ambasadorius ir menų fabriko „Loftas” kūrybinis bei muzikinis vadas Viktoras Diawara.

„Loftas“ šiam įvykiui taip pat ruošiasi atsakingai, o žaliosios nakties programa menų fabrike tiesiog kviečia čia užsilikti ilgiau. Tik artėjančio penktadienio naktį įėjimas į šią Naujamiesčio novatorišką erdvę taip pat yra visiškai nemokamas, tačiau renginio programa čia nė nekvepia etikete „renginys dykai“.

Šią linksmą ir nepamirštamą naktį kiekvienam iš mūsų dovanoja „Tuborg“ alaus gamintojai, su V. Diawara bendradarbiaujantys ir įvairius klubinius renginius organizuojantys jau antrus metus.

Specialiai šios nakties pasirodymui „Lofte“ jau kurį laiką repetuoja du profesionalūs atlikėjai, o dabar dar ir abu puikūs šokėjai – Baiba Skurstenė ir Donatas Montvydas. Jie kartu su „Tabami Club In“ gyvai atliks gabalus, kuriuos „Lofto“ gerbėjai siūlė šio renginio Feisbuko profilyje. Pavyzdžiui, seniai visų pamėgta reiverišką „Justice vs Simian“ – „We Are Your Friends“.

Maža to, vidurnakčio „Tabami Club In“ koncertą apšildys neišgydomi discoholikai „Proper Heat“, vakarėlių liūtams ir panteroms pažįstami savo puikiais šokamais gabalais, manieringais judesiais scenoje. O kur dar PH frontmeno Karolio Ramoškos spinduliuojanti charizma ir puikus bei išskirtinis vokalas, kuris užburia nuo pirmos akimirkos, kai grupė žengia ant scenos... Girdint Karolio balsą – PH norisi lyginti su George’o Michaelo geriausiais darbais (pvz. „Precious Box“).

Kadangi tai yra antroji „Green Night“ naktis menų fabrike, visa „Lofto“ pašėlusi ir nepailstanti komanda jau tikrai žino, ką daryti, kad ši naktis neprailgtų ir taip pat prisideda prie šio kvietimo žaliąją naktį prisijungti prie senbuvių lofterių. Ar bereikia pridurti, kad praeitais metais sostinės taksi vairuotojai „Green night“ naktį lygino su Naujųjų Metų nakties šurmuliu. Taigi – kas ne su mumis – tam labanakt!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius