-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Honkonge panda apkandžiojo prižiūrėtoją

Honkongo pramogų parke laikoma didžioji panda krimstelėjo į koją vienai savo prižiūrėtojai, antradienį pranešė parko atstovė.
Panda
Panda / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Užpuolimas Panda

Panda An An, kurios vardas išvertus iš kinų kalbos reiškia „Taika“, apkandžiojo bambuko lapų į aptvarą atnešusią patyrusią prižiūrėtoją, sakė pramogų parko „Ocean“ atstovė.

„Parkas „Ocean“ iš karto suteikė pandos prižiūrėtojai pirmąją pagalbą, taip pat iškvietė greitosios pagalbos automobilį. Moteris išvežta į ligoninę toliau gydytis“, – pridūrė ji.

Pandos prižiūrėtoja sveiksta, gyvūno būklė taip pat gera. Pasak atstovės, lapkričio 30 dieną įvykęs „pavienis atvejis“ šiuo metu tiriamas.

Prižiūrėtoja, kurios vardas nebuvo nurodytas, viename iš pagrindinių Honkongo turistų traukos centrų dirbo nuo 1993 metų.

An An ir kita didžioji panda, vardu Jia Jian, atvežtos į Honkongą 1999 metais kaip Pekino Vyriausybės dovana buvusios Didžiosios Britanijos kolonijos prisijungimo prie Kinijos proga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius