-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Didžiąją Britaniją lagamine atgabentas paauglys laišku padėkojo šaliai už suteiktus namus

Iš Vietnamo kilęs paauglys, kuris būdamas 16-os metų į Didžiąją Britaniją buvo nelegaliai atgabentas lagamine, parašė laišką Jungtinei Karalystei ir padėkojo už suteiktus namus, praneša CNN.
Didžiosios Britanijos vėliava
Didžiosios Britanijos vėliava / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vietnamietis Phongas praėjusiais metais itin sunkios būklės buvo rastas Anglijos Doverio uoste, kuris yra pagrindinis punktas Lamanšo sąsiaurį kertančioms transporto priemonėms.

Paauglys buvo aptiktas lagamine, esančiame automobilio gale, sunkios būklės jis buvo išvežtas į ligoninę, o vėliau atiduotas į vaikų namus. Automobilį vairavęs vyras sulaukė 18 mėnesių kalėjimo bausmės už žmonių kontrabandą.

„Miela Anglija, rašau šį laišką, kad pasakyčiau, kaip ši šalis pakeitė mano gyvenimą. Jūs išgelbėjote mano gyvybę. Jūs davėte man šeimą ir naujus namus.

Kai atvykau į Didžiąją Britaniją ir prabudau ligoninėje, buvau be galo išsigandęs, apimtas panikos. Aš nežinojau, kur esu, nesupratau, kas su manimi nutiko, man skaudėjo visą kūną, net negalėjau valgyti. Tegalėjau pajudinti kaklą ir pirštus“, – laiške, kurį paviešino Kento pareigūnai, rašė vietnamietis.

Vaikinas taip pat pridūrė išlaikęs pirmojo lygio anglų kalbos egzaminą: „Ačiū visiems, kurie padėjo man su anglų kalba. Dabar tikiu savimi ir į gyvenimą žvelgiu pozityviai“.

„Dėkoju, kad mane radote, kad pagydėte mane ligoninėje. Dėkoju, kad suteikėte mane mylinčią šeimą. Myliu juos ir aš. Dėkoju, kad davėte man išsilavinimą. Dėkoju socialinei rūpybai ir vyriausybei už jūsų rūpestį ir pagalbą. Niekad netikėjau, kad galiu būti mylimas, dabar mano gyvenimas kur kas šviesesnis.

Labai laukiu rugsėjo, kuomet vėl pradėsiu mokytis koledže. Tikiuosi, kad jūs manimi didžiuositės“, – laiške šaliai dėkojo paauglys iš Vietnamo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius