Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Užsieniečių registracijos centrą Pabradėje atbėgęs briedis liko čia ir nakvoti

Į Užsieniečių registracijos centro (URC) Pabradėje teritoriją ketvirtadienio vakarą netikėtai atbėgo jaunas briedis. Pro taisomus vartus į teritoriją įbėgęs miško gyvūnas liko čia ir nakvoti. Penktadienį nekviestas svečias pasieniečių buvo išprašytas.
Briedis užsieniečių registracijos centre Pabradėje
Briedis užsieniečių registracijos centre Pabradėje / VSAT nuotr.

Kaip praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT), Užsieniečių registracijos centre budėję pasieniečiai ketvirtadienį apie 20 val. pastebėjo, kaip pro galinius didelės centro teritorijos vartus įbėgo jaunas briedis.

Šiuo metu teritorija prie pagrindinių URC vartų yra remontuojama, todėl jie neveikia ir čia yra uždarytas automobilių judėjimas. Laikinai yra naudojamasi galiniais teritorijos vartais, kurie ketvirtadienio pavakarę buvo praviri. Tai įtakos centre apgyvendintų nelegalių migrantų apsaugai neturi, nes jų teritorijos yra atitvertos ir saugomos atskirai.

Į URC patekęs briedis kiek pabėgiojo ir netrukus pasirinko didelėje centro teritorijoje esantį miškelį. Tuo metu budėję pasieniečiai, nenorėdami gąsdinti gyvūno, nesiėmė drastiškų veiksmų ir leido briedžiui miškelyje pernakvoti.

Penktadienį priešpiet susirinkusios gausesnės pasieniečių pajėgos stengdamosi briedžiui nesukelti didelio streso, jį iš URC teritorijos išprašė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius