-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indijoje dėl nuogybių rodymo ribojamos „Fashion TV“ transliacijos

Garsus palydovinės televizijos kanalas "Fashion TV" nuo penktadienio kurį laiką nebebus matomas Indijoje, nes pernai pažeidė vietos įstatymus, parodęs krūtines apsinuoginusius modelius, pranešė pareigūnai.
Apatinio tikotažo kolekcija
Apatinio tikotažo kolekcija / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 TV Indija

„Fashion TV“ kanalo transliacijos nuo penktadienio buvo devynioms dienoms visai sustabdytos, ir toliau bus blokuojamos nuo 19 val. vietos laiku (15 val. 30 min. Lietuvos laiku), pranešė Informacijos ir transliacijos ministerija.

2009 metų rugsėjo mėnesį televizija parodė laidą, kurioje „moterys buvo apsinuoginusios viršutinę kūno dalį, o tai prieštaravo geram skoniui ir padorumui“, teigiama ministerijos pareiškime.

Tuo tarpu laikraštis „The Times of India“ pranešė, kad nemalonę televizijai užtraukusi skandalingoji laida buvo televizijos transliuotas neseniai mirusio britų dizainerio Alexandero McQueeno madų šou.

„Vaizdiniai buvo pripažinti nepadoriais, žeminančiais moteris ir netinkantys vaikams bei neribotam viešam demonstravimui“, – nurodoma ministerijos pareiškime.

Tai jau antras kartas, kai už apnuoginto kūno rodymą ministerija sustabdė šio kanalo transliaciją konservatyvioje, griežtas cenzūros tradicijas turinčioje Indijoje.

2007 kovo mėnesį Prancūzijoje įsikūręs transliuotojas buvo dviem mėnesiams uždraustas dėl jo transliuojamos naktinės programos „Midnight Hot“, kurioje rodomi „mažai aprengti, pusiau nuogi modeliai“.

Tačiau netrukus šis draudimas buvo panaikintas, nes kanalas pareiškė apgailestaująs dėl šios klaidos ir pažadėjo ateityje jos nekartoti.

Daugelis aktyvių visuomeninių grupuočių Indijoje protestuoja prieš šio „tradicines vertybes griaunančio“ kanalo transliacijas šalyje ir reikalauja, kad jis butų visiškai uždraustas.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius