Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moteris ir penki jos vyrai: indė ištekėjo iškart už penkių brolių

Jauna indų moteris turi penkis sutuoktinius, kurie visi yra broliai. 21 metų Radha Verma gyvena viename kambaryje su visais broliais, rašo timesofindia.com. Jauna moteris, auginanti sūnų, kiekvieną naktį mylisi vis su kitu broliu, todėl nežino, kuris iš šių penkių vyrų yra jos 18 mėnesių sūnaus tėvas.
Radha Verma ir penki jos vyrai
Radha Verma ir penki jos vyrai / timesofindia.com nuotr.

Kaimelio, esančio netoli Dehraduno miesto (šiaurės Indija), gyventojams, tai atrodo visiškai normalu. Mat pagal to kaimo tradicijas, moteris išteka už visų savo pirmojo vyro brolių.

„Pradžioje mano pirmasis vyras jautėsi nelabai patogiai. Tačiau aš juos visus vienodai myliu. Negaliu pasakyti, kuris iš jų galėtų būti man artimesnis“, – pasakojo jauna moteris atvykusiems žurnalistams. 

Radha ir jos pirmasis vyras Guddu atšoko vestuves  prieš ketverius metus. Po kiek laiko ji ištekėjo už 32 metų Baidhu, 28 metų Santo Ramo, 26 metų Hopalo ir 19 metų Dinesho. Jauniausias brolis vedė moterį iš karto, kai jam suėjo 18 metų. 

“Мes visi iš eilės miegame su ja, bet aš nepavydžiu. Mes – viena didelė ir laiminga šeima“, – sakė Guddu. 

Moteriškos daugpatystės tradicija išliko net tose vietose, kur kaip ir anksčiau  dominuoja vyrai. O jei brolių daug šeimoje, tai moteris tampa ne tik savo oficialaus vyro žmona, bet ir kiekvieno jo brolio. 

Ši tradicija  susiformavo siekiant išsaugoti žemę vienose rankose. Radha sako, kad ji dar vaikystėje žinojo, kas jos laukia, nes ir jos motina buvo ištekėjusi už trijų brolių. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius