Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indijos gyventojas turi 39 žmonas ir beveik 100 vaikų

Juo daugiau, juo linksmiau: viename atokiame Indijos šiaurės rytuose esančiame kalnų kaime gyvenantis 66 metų Ziona Chana turi 39 žmonas, 94 vaikus ir 33 vaikaičius, praneša žiniasklaida.
Nuotaka Indijoje
Nuotaka Indijoje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Be to, su Mianmaru ir Bangladešu besiribojančioje Mizoramo valstijoje gyvenantis vyras neprieštarautų, kad jo šeima dar labiau padidėtų.

Jie visi gyvena keturaukščiame name, kuriame yra 100 kambarių.

„Kartą per vienus metus susituokiau su dešimčia moterų“, – leidiniai citavo patriarchą.

Jo žmonos gyvena apartamentuose prie Zionos Chanos asmeninio miegamojo, o vietos gyventojai sako, kad šis vyras geriausiai jaučiasi, kai šalia nuolat būna 7–8 sutuoktinės.

Patriarcho sūnūs, marčios ir visi jų vaikai gyvena atskiruose kambariuose tame pačiame name, tačiau naudojasi bendra virtuve.

Žmonos valgį ruošia paeiliui, o jų dukros tvarko namus ir skalbia. Vyrai dirba laukuose – ūkininkauja ir rūpinasi galvijais.

Ši 167 asmenų šeima kasdien suvalgo apie 91 kilogramą ryžių ir per 59 kilogramus bulvių. Maisto jie prasimano savo jėgomis, taip pat retkarčiais sulaukia sekėjų paramos.

„Netgi šiandien esu pasiruošęs padidinti savo šeimą ir galėčiau padaryti bet ką, kad (vėl) susituokčiau, – pareiškė Z.Chana. – Galiu rūpintis daugybe žmonių, todėl laikau save laimingu žmogumi.“

Su vyriausia žmona, kuri yra už jį vyresnė trejais metais, Z.Chana susipažino būdamas 17-metis.

Šis vyras vadovauja daugpatystę leidžiančiai krikščionių sektai „Chana“. 1942 metų birželį įkurto judėjimo, kuriam priklauso apie 400 šeimų, nariai tiki greitai valdysią pasaulį kartu su Jėzumi Kristumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius