-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Internete atsirado „kalbantis Putinas“ – jis pasakys tai, ko nori vartotojas (video)

Žurnalas „Esquire“ savo svetainėje sukūrė programėlę „Kalbantis Putinas“. Su šia internetine programėle galima sukurti originalią Rusijos premjero Vladimiro Putino kalbos versiją iš jo ankstesnių kalbų fragmentų.
Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas / „Scanpix“ nuotr.

Pasak „Esquire“, „tai vienintelė vieta, kur premjeras V.Putinas kalba būtent tai, ką iš jo nori išgirsti bendrapiliečiai“.

Be eilinių žodžių, programėlė leidžia į kalbą įtraukti tokias frazes kaip „auksiniai dantys“, „sučiupti ir nubausti“, „teplioti juodais dažais“, „iki visiško sunaikinimo“, „nesulauksite“, „su minimaliomis administracinėmis išlaidomis“, taip pat žodžius „Stalinas“, „Dievas“, „represijos“, „Lamborgini“ ir „krizė“.

Daugeliu atvejų dėl neteisingo intonavimo ir žodžių reikalingais linksniais trūkumo virtuali V.Putino kalba skamba ne visai tikroviškai, tačiau iš pateikiamų žodžių galima sudėlioti ir nemažai sklandžių sakinių, rašo newsru.com.

Pabrėžtina, kad programėlėje trūksta auksinės V.Putino frazės „skandinti išvietėje“, taip pat kitų ne mažiau įsidėmėtinų Rusijos premjero „perliukų“, pavyzdžiui: „tegul moko savo žmoną barščius virti“, „ariau kaip vergas galerose“, „žemes valgyčiau iš gėlių vazono“, „nusivalyti kruvinus snarglius“, „kaip šventajam Pranciškui rausti savo sklypelį, bum, bum“, „iš nosies iškrapštyta“ ir panašiai.

Programėlę galite rasti čia.

Iš pateiktų žodžių ir frazių galima sudėlioti, pavyzdžiui, štai tokią kalbą:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius