Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Paksaitės-Stumbrienės planuose – penki vaikai

Tuo metu, kai šimtai motinų protestavo prie Vyriausybės, reikalaudamos nemažinti motinystės išmokų, Inga Paksaitė-Stumbrienė savo vyrui pranešė, kad laukiasi antrojo vaiko. Buvusio šalies prezidento dukra žurnalui „Klubas“ prisipažino, kad krizė jai visai nebaisi, o šeimos planuose – mažiausiai penki vaikai!
Inga ir Aivaras Stumbrai
Inga ir Aivaras Stumbrai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Kol kas apie tai net galvoti nenoriu, bet žinau, kad vyras norėtų penkių vaikų. Jis ne tik tvirtai gina savo norą, bet ir yra užsispyręs tai įgyvendinti. Man daug svarbiau kiekvieną vaiką pastatyti ant kojų, kad jie taptų savarankiški, o paskui, jei leis galimybės, kodėl gi ne?“ – žurnalui „Klubas“ sakė 26 metų moteris.

Septintą mėnesį nėščia Inga gyvena pačiais maloniausiais rūpesčiais – jau supirktas beveik visas sausio pabaigoje arba vasario pradžioje gimsiančio berniuko kraitelis. Liko tik išrinkti vaikučiui vardą. Beje, tai vienintelis dalykas, dėl kurio Stumbrų šeimoje ginčijamasi. Aivarui patinka tradiciniai lietuviški vardai, o Ingai – tarptautiniai, kaip ji pati sako, „ekskliuzyviniai“. Poros pirmagimė, trejų su puse metų Estela, taip pat sugalvojo broliukui vardą.

„Su vyru buvome nusprendę, kad kai dukrytei sueis treji metukai, pradėsime antrą vaikelį. Pagal visas medicinines knygas, reikia trejų metų, kad moters organizmas visiškai atsistatytų ir pasiruoštų kitam nėštumui. Kelios draugės, kurios antrą kartą pastojo po metų, skundžiasi, kad ir nugarą paskauda, ir jėgų nėra, o man viskas labai gerai,“ – paklausta apie tai, kada suplanavo antrą vaikelį, atsakė Inga.

Ingos vyras jau tvirtai apsisprendęs, kad ne tik dalyvaus antrajame gimdyme, bet ir nukirps sūnaus virkštelę.

„Jis dalyvavo dukrai gimstant, tad yra labai tvirtai užsibrėžęs nepraleisti ir sūnaus gimimo. Man labai padėjo tai, kad jis buvo šalia. Jis ir palaikė, ir masažus darė. Nelabai suprantu tų moterų, kurios bijo, kad vyrai pamatys jų kančią. Maniškis atlaikė visus išbandymus vyriškai – nenukrito, nenualpo. Tai nė kiek neatšaldė mūsų santykių, tik dar labiau mus suvienijo. Jis netgi buvo pasiruošęs nukirpti virkštelę, tačiau daktarė taip greitai viską sutvarkė, kad Aivaras nespėjo net sureaguoti. Dabar vyras yra užsibrėžęs šio momento nepraleisti, pats nori nukirpti sūnaus virkštelę,“ – patikino Inga.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius