-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš pelenų kylantis Feniksas prognozuoja pasaulio pabaigą

Didžiosios Britanijos pietinėje dalyje, nedideliame Devizes miestelyje, pasėlių lauke prieš kelias dienas atsirado dar vienas mįslingas piešinys, primenantis iš pelenų kylantį Feniksą. Mįslingų reiškinių tyrinėtojai mano, kad tai užuomina į artėjančią pasaulio pabaigą.
Pasėlių lauke pastebėtas piešinys, primenantis iš pelenų kylantį feniksą.
Pasėlių lauke pastebėtas piešinys, primenantis iš pelenų kylantį Feniksą. / Wingmakers.co.uk nuotr.
Temos: 1 Pasaulio pabaiga

Viltšyro grafystėje pastebėtas piešinys pasėlių lauke yra maždaug 122 metrų ilgio. Pastaruoju metu tokių piešinių pasėlių laukuose pastebimai padaugėjo.

Anot šių reiškinių tyrinėtojų, birželio 12 dieną pastebėtas Feniksas gali būti užuomina į artėjantį Armagedoną – pasaulio pabaigą. Manoma, kad katastrofa gali įvykti 2012 metų gruodžio 21 dieną – ši data sutampa su paskutine diena majų kalendoriuje.

Majų civilizacija tikėjo, kad civilizacijos išnyksta kas 144 tūkst. dienų. Jei tai tiesa, dabartinės, 13-osios, civilizacijos dienos bus suskaičiuotos 2012 metų gruodžio 21 dieną.

Iš pelenų kylantis sfinksas.
Iš pelenų kylantis Feniksas

„Feniksas yra mitinė būtybė, kuri daugelyje kultūrų visame pasaulyje simbolizuoja atgimimą, naują erą, – mistinių reiškinių tyrinėtojos Karen Alexander žodžius cituoja Telegraph.co.uk. – Šis piešinys gali būti interpretuojamas kaip žmonijos ar žemės atgimimas po katastrofiško įvykio.“

Anksčiau birželį Viltšyro grafystėje pasėlių lauke buvo pastebėtas milžiniškas piešinys, primenantis medūzą. Mįslingą figūrą išanalizavę ekspertai nustatė, kad joje yra užkoduoti pirmieji 10 reikšmės „pi“ skaičių – 3,141592654.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius