-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įsibėgėja nuotraukų čempionatas „We love Lithuania“

Gražiausių Lietuvos krašto nuotraukų čempionatas „We love Lithuania“ juda į priekį ir kviečia išrinkti geriausius antrojo etapo „Pamatyk“ kadrus. Geriausiomis ir gražiausiomis Lietuvą pristatančiomis nuotraukomis pretenduoja tapti beveik pusė tūkstančio fotografų užfiksuotų akimirkų.
„We love Lithuania“
„We love Lithuania“ / Organizatorių nuotr.

„Kiekvienas esame savo krašto ambasadoriai ir tik mes esame geriausi savo vietovės gidai. „Pristatyk“ etapo dalyviai jau užfiksavo, kokiais lankytinais objektais jie didžiuojasi. Dabar laukiame, kad savo nuomonę išreikštų ir internautai, rinkdami gražiausias nuotraukas“, – sako „We love Lithuania“ idėjos autorius ir čempionato sumanytojas Simonas Rudaminas.

„Pristatyk“ kartu su šio etapo draugais „Lietuvos geležinkeliai“ nuotraukų galerijoje pristato daugiau nei 400 fotomenininkų darbų. Jų autoriams internautų palaikymas ypač svarbus, kadangi geriausios kiekvieno čempionato etapo nuotraukos bus eksponuojamos parodos „Adventur“ metu. Savo balsą už patikusias nuotraukas galima atiduoti svetainėje We love Lithuania. Antrojo etapo „Pristatyk“ balsavimas truks iki šios savaitės pabaigos.

Pirmajame „We love Lithuania“ čempionato etape „Pamatyk“ iš daugiau nei 1000 kadrų jau apdovanoti du kadrai – etapo publikos favoritas ir geriausias fotografas. Čempionato organizatoriai kviečia aktyviai vertinti besibaigiančio antrojo etapo nuotraukas ir padėti išrinkti geriausius kadrus, kuriuos apdovanos „Lietuvos geležinkeliai“. Jau netrukus čempionatas įžengs į trečiąjį, intriguojantį etapą pavadinimu „Paragauk“.

Čempionato „We love Lithuania“ dalyvius sveikiname įrodžius, kad gyvename nerealaus grožio ir itin fotogeniškame krašte.

„Tiesa, kad lietuviškas maistas yra ne iš tų, kurį lengva skoningai pateikti. Tačiau šįkart – būtent to ir tikimės. Originalaus patiekalo originalaus pateikimo trečiajame čempionato etape „Paragauk“, – jau būsimo etapo gaires dėlioja pašnekovas. Vėliau  „We love Lithuania“ čempionatas nuotraukų pagalba ragins „Pasidalink“ ir „Pajusk“. Pačius geriausius kiekvieno etapo kadrus vertins ne tik interneto vartotojai, bet ir speciali komisija.

Apie projektą „We love Lithuania“

„We love Lithuania“ yra didžiausia ir kone vienintelė socialinė platforma, pristatanti Lietuvą realiuoju laiku. Tokios išsamios, vienoje vietoje sutelktos vaizdinės medžiagos, kurioje užfiksuota mūsų gimtinė, daugiau negali pasiūlyti nė viena lietuviška elektroninė erdvė. Projektas, prasidėjęs kaip iniciatyva pristatyti savo šalį, šiandien jau organizuoja foto kadrų čempionatą, kurio tikslas pamatyti, pristatyti ir pajusti nedidelio krašto grožį.​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius