Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanijoje loterijoje išlošti 126 mln. eurų

Ispanijoje vienas loterijos dalyvis išlošė 126 mln. eurų (438 mln. litų) – tai didžiausias Europoje „aukso puodas“, atitekęs vienam loterijos bilietui, šeštadienį pranešė organizatoriai „EuroMillions“.
Eurai piniginėje
Eurai / Photos.com
Temos: 2 Loterija Ispanija

Penktadienio vakaro lošimo laimėtojo šansai buvo vienas iš 76 milijonų. Iki tokio įspūdingo dydžio „aukso puodas“ išaugo, kai prieš kelias savaites jo niekas nelaimėjo.

„Vieno (žaidėjo) laimėjimo rekordas (loterijoje) „EuroMillions“, kaip manoma, buvo pagerintas, kai penktadienio šeštąjį pratęsimą laimėjo vieno bilieto turėtojas“, – savo interneto svetainėje skelbia „EuroMillions“.

2005 metais airė Dolores McNamara šioje loterijoje laimėjo 115 mln. eurų.

Madrido parduotuvė, kurioje buvo nupirktas laimingasis bilietas, pranešė, kad prekyba puikiai ėjosi visą savaitę, nes žmones masino didėjantis „aukso puodas“. „Tai mes gavome prizą“, – sakė Ana Maria Rincon, vadovaujanti „The Black Cat“ loterijos kioskui Alkalos gatvėje.

„Nieko nežinome apie laimėtoją ar jo pilietybę. Tai galėjo būti turistas ar (žmogus) ne iš Madrido, nes mes esame pačiame miesto centre“, – sakė ji.

Laimingieji šio laimėjimo skaičiai buvo 4, 29, 23, 31, 24, o „Lucky Star“ skaičiai – 9 ir 8. Visas aukso puodas yra 126 231 764 eurai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius