-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Išrinkta ir apdovanota „Biuro gražuolė 2011“

Visą rugpjūčio mėnesį trukęs konkursas „Biuro gražuolė 2011“ baigėsi. Trečiadienį konkurso nugalėtojai, UAB BĮ „Hardim“ prekybos vadovei vilnietei Violetai Tyščuk, buvo įteiktas simbolinis čekis 8 tūkst. litų vertės prizams.
Violeta Tyščuk
Violeta Tyščuk / Verslosavaite.lt nuotr.

„Džiugu, kad laimėjo dalyvė, kuri buvo tikrai verta šio titulo. Šiemet tiek portalo skaitytojų, tiek komisijos nuomonės sutapo“, – sakė konkursą organizuojančio portalo VersloSavaite.lt redaktorius Tautvydas Padgurskas.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad pati nugalėtoja neslėpė, jog laimėjus užplūdęs jausmas – labai geras, todėl ji yra dėkinga visiems ją palaikiusiems konkurse.

„Vertinu šį konkursą kaip savotišką pramogą ir nuotykį, kurį išgyvenome kartu su bendradarbiais. Tačiau neslėpsiu, kad konkursui ruošėmės labai kruopščiai, manau tai ir lėmė mano pergalę“, – sakė „Biuro gražuolė 2011“, vadovaujanti prekybai įvairiais darbo įrankiais.

Antrąją vietą užėmė taip pat vilnietė – AB „FL Technics“ administratorė Viktorija Kizik-Abolichina. Trečia vieta konkurse atiteko Birštono savivaldybės administracijoje dirbančiai vyr. kalbos tvarkytojai (atstovei spaudai) Aistei Radvilavičiūtei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius