Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkta konkurso „Biuro gražuolė 2010“ nugalėtoja (nuotraukos)

Visą rugpjūtį trukęs konkursas „Biuro gražuolė 2010“ baigėsi. Ketvirtadienį konkurso nugalėtojai, UAB „Garsų pasaulis“ projektų vadovei Rimai Aniulienei, buvo įteiktas simbolinis čekis 10 tūkst. litų vertės prizams.
 Rima Anulienė dirbanti įmonėje „Garsų pasaulis“
„Biuro gražuolė 2010“ Rima Aniulienė. / Asmeninio archyvo nuotr.

„Balsavimo už dalyves metu kova virė tiek dalyvių biuruose, tiek ir už jų ribų. Džiugu, kad nugalėjo dalyvė, kuri yra verta šio titulo“, – apdovanodamas nugalėtoją sakė konkursą organizuojančio portalo Verslosavaite.lt redaktorius Tautvydas Padgurskas.

Nugalėtoja galės išsirinkti 1000 litų vertės dovanų iš tinklalapio LaisvalaikioDovanos.lt, o jos atstovaujamai įmonei atiteko nemokamos reklamos už 5500 litų portale Verslosavaite.lt ir radijo stotyje „Kauno fonas“.

„Dėkoju visiems už mane balsavusiems ir palaikiusiems iki pat balsavimo pabaigos. Dėkoju kolegei Silvijai už puikią nuotrauką bei berniukams, kurie pozavo nuotraukoje. Mano konkurentės buvo tikrai įspūdingos, įdomios, gražios moterys. Lai nenusivilia ir bando dalyvauti kitąmet!“ – sakė „Biuro gražuole 2010“ tapusi R.Aniulienė.

Nugalėtoja surinko 2315 portalo lankytojų ir komisijos balsų. Antroje vietoje likusi UAB „SDG“ mokymų departamento konsultantė Rūta Sirevičiūtė surinko 216 balsų mažiau. Trečia vieta atiteko UAB „Samsonas“ administratorei Linai Stašionytei, surinkusiai 2012 balsų.

Apdovanojimas „Už geriausią nuotrauką“ atiteko Indrei Svirskaitei, „Druskininkų vandens parko“ rinkodaros vadybininkei. „Už geriausiai išreikštą biuro stilių“ apdovanota UAB „Servista ir Ko“ direktoriaus asistentė Inesa Kuleš.

Be jau minėtų prizų gražuolėms atiteko „ONE“ nuotykių parko kvietimai, leidyklos „Eugrimas“ knygos, žurnalo „Biuro administravimas“ metinės prenumeratos.

UAB „Saugaus darbo centras“ antros vietos laimėtojos įmonei įsteigė 500 Lt vertės prizą – konsultacijų ir paslaugų darbo saugos srityje už šią sumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius