Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italijos premjeras Silvio Berlusconi tiesioginiame eteryje piktinosi „kekšyno televizija“

Italijos premjeras Silvio Berlusconi, persekiojamas žiniasklaidos dėl numanomų orgijų ir ryšių su prostitutėmis, pirmadienio vakarą piktai skundėsi dėl „kekšyno televizijos“, kuriai nerūpi niekas kita, tik sekso skandalai.
Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi / AFP/„Scanpix“ nuotr.

S.Berlusconi paskambino tiesioginei pokalbių laidai „L'Infidele“, kurioje buvo aptarinėjamos naujausios žinios apie skandalą, įsiplieskusį dėl neseniai iš Milano magistrato teismo nutekėjusios informacijos apie premjero seksualinį gyvenimą.

Tiesioginiame eteryje užvirė barnis, kai 74 metų S.Berlusconi pareiškė, kad ši laida yra „pasišlykštėtina“, pagrįsta melu, o jos vedėjas esąs „niekingas, niekšiškas ir pasibjaurėtinas“.

Premjerui tęsiant tiradą, vedėjas atsikirto išvadindamas jį stačioku ir patarė verčiau stoti prieš teismą, užuot liejus pyktį per televiziją.

Pastarąją savaitę žiniasklaidoje vienas po kito mirgėjo pranešimai apie S.Berlusconi esą organizuotas orgijas, kuriose dalyvaudavo jo asmeniškai atrinktos „palydovės“.

Taip pat skelbiama, kad jis nemokamai apgyvendindavo prostitutes prabangiuose apartamentuose ir mokėjo už intymius santykius su nepilnamete naktinio baro šokėja, slapyvardžiu Ruby.

Premjeras neigė kada nors mokėjęs už seksą, nors Italijoje tai nelaikoma nusikaltimu, su sąlyga, kad prostitutė yra pilnametė.

Tuo tarpu marokietė Ruby, kurios tikrasis vardas Karima El Mahroug, tvirtino niekada neužmezgusi romano su premjeru.

S.Berlusconi advokatai pirmadienį pateikė premjero organizuotuose vakarėliuose dalyvavusių liudininkų sąrašą Milano prokuratūrai, nors pats ministras pirmininkas atsisakė atvykti į teismą duoti parodymų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius