Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italų verslininkas loterijos laimėjimu pasidalijo su savo tarnautojais

Vienas italų verslininkas trečdalį loterijoje laimėtų 963 tūkst. eurų padalijo savo darbininkams, kaip ir buvo žadėjęs, pranešė trečiadienį Italijos dienraštis „La Repubblica“.
„Aukso puodui“ pasiekus rekordinę Europai – 131,5 mln. eurų – ribą, Italiją apėmė tikra karštinė.
„Aukso puodui“ pasiekus rekordinę Europai – 131,5 mln. eurų – ribą, Italiją apėmė tikra karštinė. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Jei laimėsiu, mes pasidalysime jį (laimikį)“, – sakė 38-erių Marco Colombo savo darbuotojams prieš šeštadieninį loterijos „SuperEnalotto“ turą. Loterijos „aukso puode“ sukaupta daugiau kaip 130 milijonų eurų, rašo laikraštis.

Pirmadienį metalo apdirbimo dirbtuves Turbigo mieste šalies šiaurėje turintis italas ištesėjo savo pažadą – kiekvienam iš penkių darbininkų davė po 70 tūkst. eurų. Beje, dėl ekonomikos krizės M.Colombo verslas šiuo metu nelabai sekasi.

Loto karštligė trečiadienį tebesiautėja Italijoje, nes „aukso puode“, kurio niekas nelaimi jau septynis mėnesius, susikaupė 131,5 milijono eurų. Tai jau rekordas Europoje – ankstesniame rekordiniame „puode“ buvo 126 mln. eurų.

Bažnyčia Italijoje trečiadienį paskelbė pavojų, kurį kelia lošimo stabo garbinimas. Katalikų žurnalas „Famiglia Cristiana“ ragina loto rengėjus padovanoti „aukso puodą“ nukentėjusiems nuo žemės drebėjimo Akviloje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius