Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV greitkelyje du automobiliai partrenkė ir užmušė vyrą, persirengusį sniego žmogumi

JAV greitkelyje vyrą, norėjusį pagąsdinti vairuotojus ir todėl persirengusį sniego žmogaus kostiumu, partrenkė ir mirtinai sužalojo du automobiliai.
JAV greitkelis
JAV greitkelis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Manoma, kad naktį, kada buvo pervažiuotas, Randy Lee Tenley buvo apsirengęs kažką panašaus į karininkų maskuojamąją aprangą.

44-erių metų vyras stovėjo dešinės pusės kelio juostoje, kai į jį trenkėsi pirmasis automobilis. Antra transporto priemonė jį pervažiavo jau tada, kai po smūgio persirengėlis gulėjo ant plento, rašo mirror.co.uk.

Abu automobilius vairavusios 15 ir 17 metų mergaitės iš Somerso miesto nesugebėjo transporto priemonių sustabdyti laiku, rašoma policijos pranešime.

Pareigūnai teigė, kad dėl viso kūno maskuotės, kurią paprastai vilki tik kariniai snaiperiai, buvo beveik neįmanoma pastebėti žmogaus, išėjusio ant kelio juostos.

Policija kol kas neturi duomenų, ar R. Tenley prieš išeidamas į greitkelį buvo apsvaigęs nuo toksinių medžiagų. 

„Jis norėjo, kad žmonės galvotų pamatę tikrą sniego žmogų. Iš niekur nieko taip nebūna. Jo kostiumas buvo toks, kad jį buvo sunku pamatyti. Galbūt net neįmanoma”, – aiškino policininkas Jimas Schneideris.

Sniego žmogumi yra vadinamas mistinis padaras, primenantis žmogbeždžionę, kurį, kai kurie žmonės tiki, didžiausia tikimybė sutikti šiaurės Amerikos ramiojo vandenyno šiaurės vakarų regione.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius