Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV į autobusą pavėlavęs šešiametis į mokyklą išvažiavo tėvų automobiliu

Šešiametis, pavėlavęs į mokyklos autobusą, sėdo į šeimos automobilį ir savarankiškai nuvažiavo apie 16 kilometrų, tačiau vėliau nesuvaldė mašinos ir ją sudaužė. Laimė, drąsuolis atsipirko lengvais sužeidimais, trečiadienį pranešė policija.
Mąstantis vaikas
Mąstantis vaikas / Photos.com

„Tai ne stebuklas, o ištisa jų virtinė“, – naujienų agentūrai sakė Virdžinijos valstijos Nortumberlando apygardos šerifas Chuckas Wilkinsas, nes Vaikomiko Čerče gyvenantis berniukas ne tik išvengė sunkių sužalojimų, bet ir nesužeidė aplinkinių.

Mažametis paėmė 2005 metais pagaminto „Ford Taurus“ raktelius pirmadienio rytą, kai motina dar miegojo. Berniukas tikriausiai vairavo stovėdamas. „Per judriausią eismą, kai važinėja visi mokyklų autobusai, lenkdamas iškart du ar tris automobilius jis pervažiavo tiltą ir beveik pasiekė mokyklą, tačiau galiausiai atsitrenkė į pakelės stulpą", – pasakojo C.Wilkinsas.

„Jis net įvykus avarijai labai troško pasiekti mokyklą, kad nepavėluotų pusryčių ir į fizinio lavinimo pamoką", – sakė policijos seržantas Tomas Cunninghamas.

Berniukas buvo nuvežtas į vietos ligoninę, ten jam suteikta pagalba. Šešiametis dar spėjo į Nortumberlando pradinėje mokykloje vykstančias pamokas.

Jo tėvai buvo sulaikyti ir apkaltinti sukėlę pavojų vaikui.

„Jiems galiojo teismo nurodymas nepalikti vaikų vienų su motina dėl jos ankstesnių prasižengimų“, – sakė C.Wilkinsas.

Tačiau berniuko tėvas išvažiavo į darbą 6 val. 30 min. ir paliko namuose šešiametį bei jo ketverių metų brolį. Pasak šerifo, motina berniuko nepažadino ir nepadėjo pasiruošti mokyklai, todėl šis išvažiavo pats. Pareigūnas pridūrė, kad abu broliai buvo perduoti kitiems globėjams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius