-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV oro bendrovė per klaidą pardavė nemokamų skrydžių

Netikėtai sutrikus JAV oro bendrovės „United Airlines“ sistemai nemažai laimingų pirkėjų galėjo nusipirkti skrydžius į tokias pamėgtas vietas kaip Havajai ar Las Vegas visiškai nemokamai, pirkėjams beliks susimokėti taikomus saugumo mokesčius, kurių kaina siekia vos 5-10 dolerių, praneša BBC.
Lėktuvas
Lėktuvas / 123rf.lt nuotr

Oro bendrovės „United Airlines“, kuri yra viena didžiausių Jungtinėse Amerikos Valstijose, atstovai tikino nežinantys, kiek tiksliai bilietų buvo parduota, tačiau šeštadienį patvirtino, jog keleiviai tikrai galės jais pasinaudoti.

Bilietų pardavimas internetu buvo nutrauktas iš karto pastebėjus klaidą, tačiau daugeliui žmonių vis dėlto pavyko per keletą laimingų valandų įsigyti nieko nekainavusius bilietus.

Kaip praneša „The Washington Post“, ši kompanijos klaida ypač pasitarnavo skrydžius ateinančiai savaitei perkantiems keleiviams. Pavyzdžiui, skrydis iš Hjustono į Vašingtoną ateinančiam savaitgaliui turėjo kainuoti maždaug 877 dolerius, tačiau dėl sistemos klaidos laimingi keleiviai tokį skrydį galėjo nusipirkti nemokamai, jiems beliks sumokėti JAV saugumo mokestį, kuris siekia 5-10 dolerių.

Čikagos priemiestyje gyvenantis Bobas Stokas portalui NBC pasakojo kaip tik tuo metu internete ieškojęs pigiausio skrydžio į Los Andželą, vyriškis tikėjosi už skrydį pakloti bent 800 dolerių, tačiau bilietą nusipirko už 10 dolerių.

„Kai pamačiau šią kainą, mane ištiko lengvas šokas, pamaniau, kad privalau kuo greičiau pirkti bilietą, kol kainos dar nepasikeitė“, – pasakojo B.Stokas.

JAV skrydžių bendrovė „United Airlines“ – antroji pagal dydį JAV oro transporto vežėja pasaulyje. Kompanijoje dirba apie 48 tūkst. darbuotojų, jos parke yra 359 lėktuvai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius